Zadnji Lion update
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zadnji Lion update

09.02.2012 | 15:59
IgorD kaže:
[quoteUsput, da mi je znati kako u sjevernim krajevima ljudi koriste touch screen mobitela dok recimo čekaju bus/tramvaj.[/quote]

Zato postoje Agloves

Preporučam. Jest da su tanje i ne griju kao prave debele ili kožne, no praktične i rade sa Touchem, pa...
09.02.2012 | 18:52
Zanimljive rukavice. No, baš sam vidio ovo:

Ovi na Aljaski ipak preferiraju iPhone i to prilično. Ispada da je tamo iPhone skoro 2/3 svih prodanih telefona. Oni valjda znaju što je hladnoća.

Text uz ovu sliku je ovdje: priceonomics.com/phones/#cell-phone-depreciation
18.04.2012 | 00:13
Ja imam drugi problem,meni dva kompa rade na 10.7.3 no nakon sllep moda smrznu se ili ih moram resetira ili poludim dok ne profunkcionira!!
E sad jedan sam samo nadogradio na 10.7.3 dok sam stariji digao sa snow leoparda na Lion!!
Lion radio na novijem bez problema dok sam sada sa novom nadogradnjom razočaran pa molim za pomoč - imam ih na Time capsulu pa ih mogu vratiti no samo pitanje kako ih nadograditi a da nemam iste probleme ili možda neki kompletno postupak da ga reinstaliram???
Hvala!!
18.04.2012 | 11:01
Probaj instalirati zadnji Combo update (a ne incremental!).
18.04.2012 | 11:28
Ok, samo molim daj mi reci kako maknuti normalni update koji mi šteka i dali ga moram uopče micati, nebi htio da ga još bolje zbediram jer sad šteka samo kad je u sleep modu ali živcira?
18.04.2012 | 12:39
Ne moraš i ne možeš ga micati već instaliraj Combo update preko, mislim da to ide. Ako ne, reinstaliraj sistem pa onda combo update.
19.04.2012 | 19:25
Hvala Riba za sad radi -nadam se da neće više štekat-bitno da iz sleep moda izlazi odmah a ne nakon pola sata !!
19.04.2012 | 23:35
To nakon combo updatea?
20.04.2012 | 01:39
Da,nadam se da bude dobro-zasad je Ok i izlazi iz sleepa baš kao prije nadogradnje na 10.7.3
20.04.2012 | 12:36
Combo update često rješava razne probleme.
20.04.2012 | 16:05
Da kucnem u drvo, od zadnjeg update-a ( ne combo, jer nisam niti znala za to) - niti jednom mi nije Wi-Fi zastekao...cini mi se cak i da MM manje gubi vezu. Joj samo da sad ne ureknem.
21.04.2012 | 15:23
Čitajući postove moram priznati da imam malo drugačiji problem.
Dok sam bio na Leopardu nisam imao problema sa sleepom, ali sam imao učestalih problema nakon buđenja nije mogao naći wi-fi, pa sam stalno mijenjao kanale. Sada na Lionu to mi se dogodilo par puta od 12 mj. 2011.

Ali od kada sam na Lionu komp mi neće sam u sleep, nakon nadogradnje 10.7.3 nije mogao u sleep ni fizički, ni naredbom - nikako - radio non stop. To sam riješio - problem je bio Wi-fi - ime wi-fi veze bilo mi je na trećem mjestu, kada sam prebacio na prvo mjesto ide u sleep ali samo naredbom.

No, i dalje ne znam zašto neće u sleep sam - monitor ide u sleep ali komp neće. Probao sam isključiti tipkovnicu i miša i svejedno neće - negdje na forumima sam naletio da to može biti do tipkovnice ili miša.

Ima li netko nekakvu ideju kako to riješiti?

Da li ću riešiti problem ako skinem combo pa pregazim s njim postojeću verziju 10.7.3, jer sam tu nadogradnju napravio normalnim update - jer mi se taj problem javlja nakon nadogradnje Liona?
22.04.2012 | 11:57
Ne košta ništa probati!
22.04.2012 | 23:08
pregazio sa combo, ali problem nisam riješio.

i dalje neće sam u sleep
23.04.2012 | 07:35
Mislim da ćeš morati napraviti instalaciju na novo. Znači, formatirati disk i nakon toga instalirati sistem.
23.04.2012 | 09:02
Ne znam zašto bi format bio nužan?
23.04.2012 | 09:51
Sličan problem sam imao. Pokušavao sam puno stvari i nikako to nisam mogao riješiti. Zanima i mene koji je razlog ali nikako to nisam uspio srediti. Instalacija je doduše bila na način da sam sa prošlog maca clonirao disk na novi, možda je i to imalo veze, neznam. Nisam nigdje naišao na rješenje osim nove instalacije. A ima takvih problema.
23.04.2012 | 22:28
nažalost od kada sam pregazio sa combom pojavili se problemi sa wi-fi spajanjem nakon buđenja - šteta

volio bi riješiti problem bez instalacije nanovo

morat ću malo kopati po konzoli (tako je prevo na hrvatski jezik) pa probati otkriti što ga blesavi - samo što se ne razumijem previše u taj svijet
gledam malo po onom kernel.log pa ću pokušati nešto skužiti
29.04.2012 | 12:37
prilažem slikicu mog problema

EHC2
tipkovnicu i miša sam pokušao ištekati pa čekati - ali ćorak

Nešto ga blesavi a ja to ne mogu zaključiti

prema kernel.log problem se počeo pojvaljivati nakon instalacije Liona

Na kraju sam problem riješio instalacijom PleaseSleep i sada komp ide sam u sleep, ali to nije riješenje jer ga on šalje prisilno u sleep, a ja bi htio da on ode dobrovoljno.
Možda bi se trebao vratiti se na verziju Sow jer na njemu nije bilo tih problema
Slika_zaslona_2012_04_29_u_10.png
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 6 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO