29.07.2012 | 10:19
saint kaže:
Power Nap — allows a MacBook Air (Mid 2011 or newer) or a MacBook Pro with Retina display to synchronize with iCloud (Reminders, Calendars, Photo Stream, Notes, Mail, and Find My Mac) while sleeping. Power Nap also allows a Mac to download App Store and OS X updates as well as make periodic Time Machine backups when it is plugged in and sleeping.
Mene stvarno pocinje nervirati nacin na koji tjeraju korisnike da kupuju nove strojeve.Zasto ovu opciju ne podrzavaju starije masine,nikakvog objasnjenja nema ista varijanta kao sa Siri na iPhone 4
Nije ista, SSD je u pitanju.
Inace, presao na MBPovima 5.5 i 7.1 i desktop hackintoshu i7, x58, 24GB, gtx580. Zasad svugdje radi super:-) konacno sam poceo koristit safari kao defaultni browser. Zao mi je jos samo sto nema F3 za search, to mi fali sa firefoxa, al prezivjet cu, fullscreen mode je dobar za laptope, za desktop mi zbog 30 inca ne koristi previse. Pogledat cu malo ovu pptrosnju memorije, nisam bas na to obracao paznju jer imam 8 gb u mbpovima i 24 na desktopu.
Developerski alati rade, VMware fusion radi super, vrte se tri virtualne masine na desktop stroju cijelo vrijeme.
Zasad nemam zamjerki, ovaj notifications je ok, posebno uz trackpad, al ne koristim nesto cesto.
Novi wallpaper je ljepsi i od Leoparda, SLa i Liona, pa kome je bitno neka navali