25.01.2014 | 12:49
Yonkis kaže:
To imaš neku exelicu, remindere, pop-up alertove, šta već da popratiš sve to?
Pa nek svaka ta epizoda traje 30 min pa to je preko 10 sati gledanja!!! I don't get it... Ja jedva popratim Dnevnik na HRT1 svaki dan.
Izlazak novih epizoda jedno 50-tak serija koje pratim mi javlja aplikacija za iPad iTV Shows. Serije uglavnom gledam kad sam na brodu pa u slobodno vrijeme pogledam po par epizoda i na dugačkim letovima. Neke još nisam počeo gledati, ali skupljam epizode pa kad nađem vremena ću ih pogledati. Sve serije držim u iTunes biblioteci pa koristim iTunes da mi pamti pogledano ili za pogledati. iPad sam postavio na ručnu (manualnu) sinkronizaciju pa epizode prebacujem u Videozapisi aplikaciju na iPadu (ona originalna koja dolazi sa iOS se pokazala kao najbolja premda nije savršena).
Trenutno u iTunes biblioteci imam 64 serije što je prema iTunes statistici veliko 385Gb i treba 24 puna dana za sve pregledati, a od toga još 1168 epizoda nije pogledano
No, trenutno mi iTV show javlja za novih 117 epizoda koje su izašle od mog prošlog odlaska na brod prije mjesec i pol dana.
Zbog serija sam zapostavio filmove, pa pokoji film pogledam kod kuće kad stignem.