TV Shows
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TV Shows

21.03.2016 | 11:55
Sorry, ja sam taj link uklikao i dobio stranicu "Netflix besplatno na mjesec dana".
Inače, nisam baš ljubitelj emisija o kuhanju. Najveći dio njih mi je žešći "preserateur" . Ima nekih koje su zanimljive, ali jedina koja me zaista zainteresirala je ona Barbierijeva "Jelovnici izgubljenog vremena" jer ima priču iza svakog jela, baš kao i u knjigama.
21.03.2016 | 16:47
Ima Barbieri priću ali bi mogao u hrvatski pričati ako se već reklamira na HRT-u. LOL
23.12.2016 | 11:40
Evo malo update. Pošto je bilo jako dobrih preporuka do sada u ovoj temi, malo da napravim update sa svoje strane što se u zadnjih godinu dana pojavilo i vrijedi pogledati (ako vam se sviđa takav stil serija i naravno ako imate vremena)

Westworld www.imdb.com/title/tt0475784/
The OA - www.imdb.com/title/tt4635282/
Stranger Things - www.imdb.com/title/tt4574334
The Exorcist - www.imdb.com/title/tt5368542
Star Wars Rebels - www.imdb.com/title/tt2930604
The Strain - www.imdb.com/title/tt2654620
Outcast - www.imdb.com/title/tt4229954
Preacher - www.imdb.com/title/tt5016504
The Expanse - www.imdb.com/title/tt3230854

Noviteti koji počinju sada u prosincu i siječnju

Trollhunters - www.imdb.com/title/tt1734135
Legion - www.imdb.com/title/tt5114356
A Series of Unfortunate Events - www.imdb.com/title/tt4834206
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.12.2016 | 07:34
Black Mirror

www.imdb.com/title/tt2085059/

Zakon price...
24.12.2016 | 08:08
Od Rustyevog popisa nisam pogledao dvije serije, a za Black Mirror se slažem - čak bi reko da je neka nova verzija Zone sumraka.
Evo moj mali doprinos.
1. The Crown
www.imdb.com/title/tt4786824/
2. Westworld
www.imdb.com/title/tt0475784/?ref_=fn_al_tt_1
3. Medici: Masters of Florence
www.imdb.com/title/tt5057130/?ref_=fn_al_tt_1
4. The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
www.imdb.com/title/tt2788432/?ref_=fn_al_tt_1
5. Quarry
www.imdb.com/title/tt2980696/
6. The Night Of
www.imdb.com/title/tt2401256/?ref_=fn_al_tt_1
7. Mr. Robot
www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=fn_al_tt_1
8. Designated Survivor
www.imdb.com/title/tt5296406/?ref_=nv_sr_1
24.12.2016 | 11:33
The nigh of sam krenuo, ali je onda krenula nova sezona postojećih serija pa sam stao, iako vjerujem da bi ga stavio na popis.
Designated Survivor je nakon 5 epizode (a vjerojatno i prije) otišao u nekom glupom, tipičnom USA smjeru pa sam odustao. Tipični primjer da dobra glumačka postava ne mora značiti ništa ako ti je scenarij u kurcu.
24.12.2016 | 11:59
Istina, zato sam ga i stavio zadnjeg.
24.12.2016 | 15:14
Blago vama s tolikim viškom vremena.
24.12.2016 | 15:17
I mene je zacudilo da je Rusty izostavio odlicni Mr. Robot
24.12.2016 | 15:52
@Zabac - Osim vijesti, ja na TV-u gledam samo sadržaj poput HBO-a on demand ili Netflixa - znači ona vremena da "ajmo okrenuti na 2., da vidimo šta ima na tom kanalu" su davno prošla. Već godinama biram šta gledam, filmove, dokumentarce, ili serije. Od kanala mi je čak najdraži postao Viasat History, National Geographic mi ide na jetra s reklamama svakih 20 minuta. To bih zakonom zabranio.
24.12.2016 | 16:20
pogledao sam the young pope, i sjela mi serija.
nova sezona vikinga standardno meni dobra.

nego jel neko pratio ovu hr seriju, novine?
citam neke dobre kritike, a nikako da ulovim.
24.12.2016 | 17:13
Nisam, ali navodno je dobra - i ja čujem.
A navodno da je izvrsna i nova srpska mini serija Ubice mog oca.
Ajde da smo i mi počeli raditi kvalitetan TV materijal...
I da, The Young Pope je dobra serija, ali nije za svakoga
Ali skandinavci standardno rade zaista dobre serije
Tko nije pogledao islandsku Ófaer/Trapped na engleskom - topla preporuka
www.imdb.com/title/tt3561180/
Intro pjesma mi je izvrsna, tako sam i čuo za bend Kaleo
25.12.2016 | 16:35
Pola gore navedenih serija mi nije sjelo a kako imam CBS account onda najviše njih gledam. Za razliku od gore navedenih serija nijadna moja ne navodi na razmišljanje već je čisti odmor.
Tu su svi NCIS-ovi
NCIS
NCIS LA
NCIS New Orleans
a onda i ostali
Bull
Kevin can wait
Pure genius
Narcos
Bosch
Peaky blinders
The big bang theory
25.12.2016 | 17:01
Narcos je stvarno izvrsna, zaboravio sam na nju, Peaky Blinders također (mladi Churchill mi je genijalan) - za Bosch nisam ni znao - ali NCIS je postao dosadan nakon 6 sezone, a kamoli u 14. ili kojoj već jesu. I spinoffi mi nikad ne sjedaju - isto sr--e, drugo pakovanje. Tipični Holywood thinking, ako nešto ide, prepakiraj i prodaj dalje nanovo verziju 2,3,4...
25.12.2016 | 18:02
Mr Robot.. je ok... ali imam toga dosta u stvarnom svijetu, tako da mi ne treba još IT, hackova i hollywood Snowdena na TV. Syfy, horror i fantasy to je ono što me opušta. Ove drame i detektivske serije su mi već 90tih bile dosadne, a gdje neće sada. Ne moram ni 1/3 mozga uključiti kada to gledam, a uglavnom i zaspim.

@zabac - višak vremena je čisto pitanje organizacije, ali o ovome smo već razgovarali u ovom topicu
26.12.2016 | 08:01
Vise je retorika nego stvarno pitanje. Nabacujete se s nekoliko serija kojeimaju dosta dijelova i to je dosta dosta vremena. Hm, osim ako je to oblik godisnjeg odmora.
26.12.2016 | 19:29
Ako ti kao meni pukne ahilova, vremena za gledanje imaš napretek. Puno je bitnije kako ćeš organizirati kavu, kekse, voće, sok dok ti ukućani ne dođu doma pa ponovne napune zalihe.
09.01.2017 | 16:51
Taboo... nova serija.

www.imdb.com/title/tt3647998/
10.01.2017 | 06:13
Gledali u subotu. Blown away. Izvrsna serija
10.01.2017 | 10:26
Preporucam 11.22.63
10.01.2017 | 10:48
dobra mi je, ali mi je drago da je miniserija jer mislim da nastavak ne bi gledao. Franco mi ne ide kao glumac pa je to možda razlog
10.01.2017 | 19:01
rusty kaže:
dobra mi je, ali mi je drago da je miniserija jer mislim da nastavak ne bi gledao. Franco mi ne ide kao glumac pa je to možda razlog

Svako svome, haha!

Ja sam James Franco sucker, pogledat cu sto god gdje on glumi!
13.01.2017 | 17:24
Meni su (skoro) sve serije nakon Braking Bad lose. Nazalost.

Westworld - dosadno.
Strain - pre fantasticno
itd..

Mogla sam gledati The Good Wife (bilo je dobrih caseova sa ChamCham i sl.)
Vikinzi su OK
Better call Saul
Outlander, chicklit ali gledljivo
13.01.2017 | 17:26
Six Feet Under mi je bila najdraza serija do pojave Breaking Bad.
14.01.2017 | 12:20
mihaelamj kaže:
Meni su (skoro) sve serije nakon Braking Bad lose. Nazalost.

Westworld - dosadno.
Strain - pre fantasticno
itd..

Mogla sam gledati The Good Wife (bilo je dobrih caseova sa ChamCham i sl.)
Vikinzi su OK
Better call Saul
Outlander, chicklit ali gledljivo

Ako su ti Vikinzi ok, ne znam zašto ti ne bi valjale serije Game of Thrones, The Tudors pa čak i The Crown...
15.01.2017 | 15:51
GoT naravno
Tudors takodjer
The crown je OK.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO