TV Shows
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TV Shows

21.01.2014 | 12:25
Kad ipak imate vremena pratiti serije?
21.01.2014 | 13:37
od 20:00 pa nadalje
21.01.2014 | 13:45
Sank kaže:
Samo neke od serija koje pratim koje još nisu svršile:

American Horror Story
Arrow
Atlantis (2013)
Castle
Continuum
Da Vinci's Demons
Downton Abbey
Falling Skies
Game of Thrones
Grimm
Haven
Homeland
Person of Interest
Revolution
Suits
Supernatural
The Big Bang Theory
Two and a Half Men
The Vampire Diaries
The Originals
The Mentalist
Warehouse 13
White Collar

Od onih koje su svršile dobre su mi:

Stargate SG-1
Stargate Atlantis
Battlestar Galactica
The 4400
Heroes
Eureka
Fringe

SF mi je nekako na prvom mjestu i komedije, ali i svaki drugi žanr je ok. Ima tu još hrpa drugih serija poput Doctor Who, Malo Misto, Lud Zbunjen Normalan itd.

Totalni respect za broj Serija koje pratis.
21.01.2014 | 14:17
To imaš neku exelicu, remindere, pop-up alertove, šta već da popratiš sve to?
Pa nek svaka ta epizoda traje 30 min pa to je preko 10 sati gledanja!!! I don't get it... Ja jedva popratim Dnevnik na HRT1 svaki dan.
21.01.2014 | 14:40
Isto kao i novac, svatko svoje vrijeme troši na ono što se njemu sviđa.
Meni se ljudi čude koliko vremena provodim ovdje. Da ne radim to, možda bi i ja pratio 450 TV serija.
21.01.2014 | 14:43
Sank kaže:
Samo neke od serija koje pratim koje još nisu svršile:

Imamo isti ukus Sank, barem što se serija tiče. Jedino, Atlantis 2013 nisam čuo i The Vampire Diaries sam mislio da je to neko teen smeće kao Twilight... Kaj sam u krivu?
21.01.2014 | 14:43
Ja ih ne pratim u paraleli (tj neke da) ali većinu gledam jedno za drugom. Dakle odaberem seriju gledam sezone i ne križam. Tek kada završim onda prelazim na drugu itd..
21.01.2014 | 14:47
Yonkis kaže:
Pa nek svaka ta epizoda traje 30 min pa to je preko 10 sati gledanja!!! I don't get it... Ja jedva popratim Dnevnik na HRT1 svaki dan.

Ako ne ostanem na poslu prekovremeno, onda mi je rutina da nakon što uspavam dijete (ili ako je ženin red) počnem gledati epizodu, dvije ili tri, pa čitanje, pa spavanje. Legnem oko dva ujutro i dižem se oko osam. I eto ti vremena između 23h i 02 ujutro za kvalitetne serije...

Apropos aplikacije za praćenje, koristim iTV Shows, sad je u verziji 3 koja mi nikako nije sjela, pa i dalje koristim v.2 koja mi je ono baš odlična. U njoj vidim koje sam epizode pogledao, koje su friške i sl. Al pošto gledam u burstovima, prvo čekam da se skupi... Serije su kao i knjige, nije mi fora skakati s jedne na drugu svakih nekoliko stranica.
21.01.2014 | 14:50
Ja u Plexu imam zavedeno što sam gledao što ne i koliko epizoda preostaje.
21.01.2014 | 14:54
Vanjuška kaže:
Yonkis kaže:

Ako ne ostanem na poslu prekovremeno, onda mi je rutina da nakon što uspavam dijete (ili ako je ženin red) počnem gledati epizodu, dvije ili tri, pa čitanje, pa spavanje. Legnem oko dva ujutro i dižem se oko osam. I eto ti vremena između 23h i 02 ujutro za kvalitetne serije...

A kad je vrijeme za seks?
21.01.2014 | 15:01
smayoo kaže:
A kad je vrijeme za seks?

Kad se ženi hoće
21.01.2014 | 15:31
Ah, jbg... Znači isto kao i kod mene...
21.01.2014 | 17:34
Evo serije koje trenutno pratim:
Arrow
The Big bang Theory
Brooklyn Nine Nine
Castle
Covert Affairs
Criminal Minds
Homeland
How I Met Your Mother
The Mentalist
Person of Interest
Psych
Sherlock
Suits
True Detective
Two and a half Men
White Collar

A od serija koje su završila, gledao sam:
Entourage
Breaking Bad
Californication
i dr.

Na ovom popisu ima dobrih i manje dobrih serije. Breaking Bad sa ovog popisa mi je definitno VRH. Veliki sam fan i Entourage-a, a sad se i film počeo snimati i možemo ga očekivati do kraja godine.

Dajem preporuku i za Brooklyn Nine Nine. Nova serija, u svojoj prvoj sezoni još uvijek. Definitivno preporuka i za Homeland, Person of Interest, Psych, Sherlock, Suits, True Detective.

Večinom su to sve lagane serije, koje volim pogledati uvečer pred spavanje.

A vidim da je netko napisao kako to sve pratiti, kad koja serija izlazi i slično.

iOS: itunes.apple.com/hr/app/itv-shows-3/id741292427?mt=8
Android: play.google.com/store/apps/details?id=com.tvshowfavs&hl=en
21.01.2014 | 20:45
Hvala Rusty!
E, i zaboravila sam Bones
A medju serijama koje vise ne gledam jer ih vise nema vrh mi je bio crveni patuljak
21.01.2014 | 21:17
zaboravio sam spomenuti neke stare a legendarne.
mucke, zivot na sjeveru i seinfeld.

bio sam u srednjoj (negdje 2000.) kad su te tri serije isle jedna za drugom na hrt-u. krenule bi oko 22:30 ako dobro pamtim... kakav je to gust bio jao
21.01.2014 | 21:38
mucke i seinfield sam obozavao u srendjoj, meni su bile oko ponoci pocinjale po ljeti. ajme
21.01.2014 | 21:55
Ha, mislim, ako ćemo navoditi te stare, onda, uz Mućke, tj. prije njih i definitivno iznad njih:

Top lista nadrealista (ne nalazim nikakvu "originalnu" ilustraciju, nažalost). Pa onda, dalje, majka svih humorističnih serija:

[img=http://rjbuffalo.com/images/monty_python/monty_pythons_flying_circus_uk-show.jpg]

[img=http://www.imfdb.org/images/2/2c/La_Piovra.jpg]

[img=http://img811.imageshack.us/img811/9881/prosjaciisinovi.jpg]

[img=http://s18.postimg.org/pmc0htu7d/KIKLOP.jpg]

I onda, da odem skroz u... djetinjstvo. :) Ovo, naravno, više nema veze s kvalitetom, nego s čistom reminiscencijom na to čime sam se ushićivao kad sam bio klinac od 8, 10, 12 godina...

[img=http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mjf3nVlt5LJy-FOMZW2z2KA.jpg]

[img=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/39/Space1999_Year1_Title.jpg]

[img=http://www.h-alter.org/admin/fckeditor/Image/05/otpisani.jpg]

[img=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8f/B7-Logo1.jpg]
21.01.2014 | 22:16
A...
Dugo toplo ljeto
Muzej voštanih figura
Kamiondžije
... itd.
Nisam ni tražio slike.
22.01.2014 | 00:25
Nitko nije spomenuo Twin Peaks?
http://www.imdb.com/title/tt0098936/?ref_=nv_sr_3
22.01.2014 | 00:33
Twin Peaks je bio fantastično započeo, ali vrlo brzo se bio pretvorio u ... ne znam ... ništa...
22.01.2014 | 08:10
Haha, sjecam se da sam Twin Peaks odgledavao jedno 3 puta i svaki put bi se otprilike na istom mjestu potpuno pogubio.
A Space 1999...jao, pred neko vrijeme sam skinuo epizodu da se podsjetim, ekipa sjedi na PVC stolicama iz buducnosti i damage report izadje na printanom racunu iz kase.
22.01.2014 | 08:11
No da, od novije produkcije jedino me britanski Sherlock zaista zainteresirao, ostalo nula.
22.01.2014 | 13:07
Space 1999... Kakav potpuni trash... Koji jeftini efekti... AGHAAA!! Ali, kad se sjetim s kakvom sam pažnjom pratio tu seriju... Kad bolje pomislim, ovo smeće što moji klinci gledaju na Disney kanalu je miljama bolje od toga...
23.01.2014 | 01:36
Evo i par prijedloga od mene: Prison Break, Rome, Spartacus, Merlin, Lost
23.01.2014 | 16:51
Motel bates prva sezona mi je bila odlicna vidit cemo za dalje
23.01.2014 | 20:44
Vjerojatno znate, ali odličan sajt za praćenje serija je cat calendar.
Bez logiranja možete odabrati serije koje vas zanimaju pa će vam se u kaledaru prikazivati samo one

Za ljubitelje komedija predlažem Community (ocjena: 8.7 na imdbu)
23.01.2014 | 20:59
Ja za pracenje serija koristim iOS apliakciju TeeVee 2, veoma zgodan alat
24.01.2014 | 03:27
Dajem toplu preporuku za seriju Masters of Sex

Meni je pun nos krimićkih i horor serija koje su sada hit u Americi, a u sustini se svode na istu glupost - neupitno herojstvo i nadnaravnu inteligenciju glavnih likova
24.01.2014 | 21:07
Ljubitelji serija,
jeste li probali TVShows?

TVShows is the easiest way to download your favorite shows automatically in your Mac.

When new episodes are released, your chosen torrent application will download them.

http://tvshowsapp.com
24.01.2014 | 21:37
Umem da kažem samo dve reči - House of Cards.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, korisnik, Maxxy, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (563)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO