Prekjucer sam se registrira na Netflix pa poceo gledat House of cards, preoduševljen. Ima li ko jos kakvu preporuku? Vidim da hvale ovu Better call Saul. hvala
Better Call Saul je 10 godina prije Breaking Bad serije. Po meni jedna od najboljih serija u zadnjih 10 godina. Lista moje preporuke je preduga, ali ovaj topic ima jako puno dobrih prijedloga, pogledaj malo i sigurno ćeš naći nešto što će ti odgovarati.
To je istina... HoC je uber... i to pogotovo jer puštaju cijelu sezonu odmah van. Kako je Kevin rekao, 'its like a great book, you just can't let it go until you are done'.
ti si smayoo previše zauzet.. možd da manje visiš na forumu bi i imao vremena, ovako... djeca, veleučilište, posao, jabučnjak, jabučnjak, jabučnjak... ne može to tako.
Kako? Trebam 7 sati spavati, 9 sati pojede posao s transportom, klinac "pojede" 2-3 sata, popodnevna zanimacija(koja nije gledanje u ekran) oko 2 sata, nesto se i u kupaoni potrosi, pa za stolom i sto mi ostane? Sigurno ne vrijeme za 10 epizoda bilo cega. LOL
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno. Ni ja ne gledam sve serije u šutu (sezonu na dan).
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno.
Vjerojatno bi tako isto tebi netko mogao reći kako ti treba organizacija gledanja TV serija i spreman si za barem jednu epizodu stvarnog života dnevno.
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno.
Vjerojatno bi tako isto tebi netko mogao reći kako ti treba organizacija gledanja TV serija i spreman si za barem jednu epizodu stvarnog života dnevno.
Ma ne, daj, oprosti... nisam sad htio da to tako ispadne, kao neka neprimjerena kritika. Samo sam htio reći kako svatko bira na koji način koristi svoje vrijeme, isto kao i novac.
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj