07.11.2015 | 19:35
jmirakul kaže:
Davanje glasa trecim opcijama koliko god one zvucale i izgledale bolje je ipak davanje po pola glasa svakoj od dvije najvece stranke.
Po čemu to, otkuda to??
mario.zg kaže:
A mostovi s druge strane, nekako su još uvijek premali za velike pomake. A da postanu veliki, opet će uvući u sebe pola sadašnje bande
Naravno da su premali kada nemaš muda glasati za njih i tako ih činiti većima. Da svi glasamo za bilo koga osim HDZ-SDP; zar misliš da bi oni i dalje vladali?
I zašto bi morali ucući ikoga - a kamoli pola bande - ne kužim, jer definitivno nije točno da se bez ikoga od sadašnjih ne bi moglo.
Imao je Tuđman pravo - "stoka sitna zuba". To su ovce koje ne znaju dalje od nosa i nemaju muda napraviti bilo što da im bude bolje.
smayoo kaže:
Eto, Campo nas je napustio, ali, srećom, javio se netko drugi da zauzme njegovo mjesto dežurnog zalupanog primitivca...
Meni ne smeta kakav god tko svjetonazor imao, ali mi strašno smeta svatko tko smatra da temeljem bilo čega ima pravo drugima uskratiti pravo koje sam uživa.
ne znam po čemu si ti to "napredan" - možda zato jer pušiš priče koje ti serviraju lobiji koji istodobno za tebe i tvoje interese nedaju koliko je pod noktom crno??
Ako je primitivizam držanje do sebe, svojih uvjerenja i svoje nacije - onda ja jesam primitivac. I damn proud of it! No ti svakako si još gori od mene jer ti čak nisi ni to. Ja bar imam svoje ja, nedam da drugi meni određuju što je za mene bolje. Tu pušiš tuđe spike za koje se nisi ni potrudio potražiti jesu li oni u pravu ili nisu.
Kao drugo, očito je da robuješ pričama kojekakvih pederskih i inih lobija da je njihovo opredijeljenje nekakvo "ljudsko pravo" ili "svjetonazor", dapače su se oni "rodili sa time"...
Nema tu nikakvih "opredijeljenja", ima samo osobnih najnižih interesa kojima se uništava tuđi, većinski interes - a da sami poštujete dfemokreaciju, onda bi znali da je to "vladavina naroda, poštovanje volje većine", dok je tvoje očito opredijeljenje da ogromna manjina nameće svoje interse većini i na njezinu štetu.
BTW, homo-brak nije nikakvo ljudsko pravo i ničije ljudsko pravo, to potvrđuju i presude međunarodnog suda za ljudska prava, a to jasno i nedvosmisleno govore i konvencije o ljudskim pravima i na razini UN-a i na razini EU. NO kao i nerijetko u drugim slučajevima, istinu ne određuju zakoni, već interesni lobiji, a pederski je podosta jak. Njihovo je tumačenje da je homoseksualizam u smislu braka poželjan i normalan (iako nije, jer nema smisla, no ima smisla što ga baš zato, svjesni svoje besmislenosti, i žele uništiti kao temeljnu instituciju društva).
To onbda koriste da sve koji su protiv braka odmah proglase i da su protiv njih kao ljudi - u tom momentu je glupost prevladala... ja nemam ništa protiv pedera, neka se vole, ševe, whatever - no moraju znati da njihova posebnost mora imati određene granice i da svoju nastranost (DA - nastranost i psihoporemećaj) ne mogu gurati kao društvenu normu i poželjan oblik ponašanja. I to je isto tumačenje relevantbnih međunarodnih organizacija. ja poznajem pedere, neki su mi bili i šefovi u životu, no svoje interse su držali za sebe i kod sebe, i nisu ih nametali nikome - dok je danas trend da se bolesno upravo to radi.
Tako da ne znam o kojem ti to prvau pričaš, jer niti jedno ljudsko i bilo koje drugo PRAVO njima nije uskraćeno.
To što bi oni htjeli svoju seksualnu nastranost uzdići kao vrhovnu vrijednost, a ogroman broj zemalja u svijetu im to ne dozvoljava - to nije kršenje njihovih prava, jer njihov zahtjev i nije pravni zahtjev, nego bolesni hir. I hvala Bogu, Ustav i ove zemlje štiti brak kao instituciju od njihovog hira. Kao što štiti i sve PRAVA ljudska prava propisana međunarodnim aktima koje je i Hrvatska prihvatila i potpisala.
Tako da - osim logike koja nikada nije išla LGBT lobiju na ruku - vidim da i tu ima "slobodoumnih demokrata" koji bi rješavali neistomišljenike. A ja ne smatram da je nečija tu logika - koja u njihovom slučaju to i nije! - treba biti prioritet. Postoje Ustavi, zakoni i životna logika koja je svakako jača i opravdanija od pederskih floskula o nekakvim izmišljenim "pravima". Toliko i o rezistenciji.
Jer da je ta LGBT logika točna - Hrvatska ne bi mogla štititi brak kao zajednicu muškarca i žene Ustavom (Tino, Sofoklo, Amyo - slobodno me demantirajte - ako imate sa čime, osim vlastitim "mišljenjem”"). Što pak znači da je reklamna kampanja pedera zasnovana na lažima i osobnim tumačenjima bez pokrića u zakonima. Bolje rezistentan na logiku - nego na poštenje i bogatstvo drugačijeg mišljenja. A to je upravo ono na što su ljevičari bolesni. Praksa me ne demantira. I nećemo graditi gulage da rješavamo i otpravljamo one koji misle drugačije.