07.04.2019 | 02:06
Moram priznat da nisam nešto previše oduševljen izborom vulkanizera, no obzirom na promet kod sveprisutnih očito si dobar broj njih dopušta šlampavost. Obzirom na količinu posla u sezonama, za očekivat je da se događaju sranja i u Vulkalu. Kod Vulkala sam dvaput imao problema od valjda 30-ak izmjena setova, što od mene što od supruge. Jednom su zasrali na ženinom autu jer su stavili ventil koji je puštao i onda se sutradan zajebala guma. Uredno su stavili novu.
Drugi put su zasrali na mom jer su mi prodali dva para različitih guma, pa sam inzistirao da promjene sve gume nanovo.
U oba navrata su sve odradili bez potrebe za raspravom. Svaki put uredno izdaju račun što u pravilu nije slučaj kod manjih vulkanizera. Svaki put uredno očiste i namažu glavčine, na moje inzistiranje, bez rasprave. Da bi se moglo bolje radit, moglo bi se. Imaju svoje bisere al nekog drugog boljeg izbora baš i nemamo, bar u blizini.
Za Pneumatik sam, od jednog mehaničara, čuo da su jedno poprilično vrijeme radili špur sa krivim softverom. Bertone, ti si rekao da si isto to čuo za Vulkal. Sad budi pametan kome otići.