05.06.2021 | 09:38
jura22 kaže:
Zašto?
Raspravljamo. Ti inače u birtiji vodiš visoko umne razgovore?
Ovo ne smatram birtijom, nego stranicom na kojoj se okupljaju ljudi koji su puno pametniji od lokalnih cugera iz kvartovskih birtija.
Meni je iskreno tužno ako ti ovu stranicu gledaš kao na birtiju.
Ja bi se u birtiji svaku večer mogao izderati na nekoga s kime se ne slažem, potući s njim, napiti se ko bivol i gruvati svašta bez pokrića - i nikome ništa.
Tu se i najmanja uvreda nečijoj osobi - briše.
Pazi se da se piše istina.
Kakva god ona bila.
Ne izlazi se s podacima olako.
jura22 kaže:
Da ti odgovorim, pitali su Rimac Automobile da li je to u autu bio direktor prodaje i nisu odgovorili. Zašto? Čemu onda isprike ako nisu znali tko im je za volanom auta? Pa zar se takav auto (koji usput i nije u prodaji) daje nekome bez da se uzmu podatci i dogovori koju dionicu bude vozio?
Što se voditelja prodaje i medija tiče, po socijalnim mrežama se brzo raširilo tko je tip jer je glupan sam postao video na svoj profil.
Odakle ti da nisu znali o kome se radi kada se tipu vidi faca?
To što ga nisu imenovali novinarima da ga mediji linčuju njihova je unutarnja politika.
Ti ne bi prepoznao kolegu da ga vidiš na video klipu iz profila?
Daj, nekada stvarno gruneš prvo što ti padne na pamet.
Dalje:
Rimac automobili nisu dužni medijima reći ništa više od onoga što su rekli.
"
Žao nam je. Nadam se da će kolega naučiti iz greške, policija je bila ovdje i razgovarala s njim te ga primjereno kaznila."
U tom smislu je odgovoreno od strane samog Rimca, ne znam kako nisi to ulovio.
I da, na kraju je tip u pitanju obrisao post s video klipom ali kako na netu ništa nije do kraja obrisano, video se raširio ko vatra.
Da li je cijeli incident smišljen ili je napravljen slučajno, ne znam.
Znam da se prije ovoga u Dubrovniku organizirao sličan event predstavljanja Nevere na Pagu, osmišljen da se automobil predstavi najpoznatijim auto novinarima svijeta.
Možda ga je ovaj samo vozio do Dubrovnika na drugi event, a ne da se "...urči" pred mještanima koji su ionako vidjeli većinu mobilnih bogatstava najpoznatijih i najbogatijih ljudi planete i u dubrovačkoj luci, a vjerojatno i na okolnim cestama.
jura22 kaže:
Bila je prezentacija Ferreria (Eze, Francuska, magistralna cesta) i tamo nitko nije mogao probati auto ako nije bio registriran i na licu mjesta su potpisivali neke dokumenta i u autu s potencijalnim klijentom išao je kao suvozač čovjek iz Ferraria. Vjerujem da su ti auti bili daleko jeftiniji od Rimčevog....
Bez uvrede ali daj pripazi na te gramatičke greške.
Nije
Ferreira nego
Ferrari i nije
Ezo, nego
Enzo po Enzu Ferrariu, vozaču utrka i osnivaču te (tada) male tvrtke.
Čovjek se rodio u Modeni, Kraljevina Italija 18. 02. 1898.; umro u Maranellu, Italija 14. 08. 1988.
Tamo im je i sjedište tvrtke ako se ne varam.
Što se cijene tiče:
Rimac Nevera je dva milijuna eura, Ferrari Enzo je 2,64 milijuna dolara = 2,16 milijuna eura.
Znači, ne da nije jeftiniji nego je i "mrvu" skuplji.
Mislio si na ovaj model ako ne griješim?
Ako ja, totalni tuljan za ovu temu, mogu naći podatak kako i zašto se zove auto te koliko taj model košta, onda bi i ti barem takve stvari koje su na klik prsta udaljene trebao provjeriti prije nego objaviš ono što ti vjeruješ da je istina.