kako do macbooka?!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako do macbooka?!

04.01.2007 | 19:03
FulKul je napisao:
kad nesto instaliram poput ms ofisa, jel pri deinstalaciji kad ga brisem dovoljno samo sve pobrisat iz aplikejsns foldera ak sam ga tamo instaliro ili postoji jos neki aninstal?!

Dovoljno je baciti aplikaciju u smece. Ima jos nekih sitnica u poput preference filea i ponesto u Application Support te fontova, ali to mozes zanemariti.
05.01.2007 | 06:05
eo jos moje gnjavaze, neznam jel to normalno al mekbuk mi bas fio topal i brzo se digne temperatura, kopiro sam neke slike, par stotina u ajfoto i digla se temperatura na osamdeset i nesto, bar je fisalo tak i fenovi su zujali pa me zanima dal se trebam sta brinit il je to normalno? ps: pogledo sam onu zakrpu za pregrijavanje kao, onaj apdejt, al kaze da mi to netreba i to je to, vald vec imam onda, et
05.01.2007 | 18:53
nadam se da je dovoljno slikovito

frend ima core duo prve generacije 1.8, grije se no ne toliko.. od kad je upgradeao firmware kroz software update..
pozdrav!
Prilozi:
05.01.2007 | 19:24
to je za tufingers skrol, nedesni klik... e kak se radi printskrin?
05.01.2007 | 21:41
pod gestama imas 1000% tu funkciju, ak i dalje ne mozes naci (igraj se malo) upisi u help (help dok si u finderu)

pozdrav!
Prilozi:
06.01.2007 | 05:53
e hvala puno!! jos me nesto jako, al bas jako sekira, ovoaj ajtjuns i ajfoto kupiraju sve fajlove kad nest dodam u lajbrri, nezelim to nikako, ak ja stavim folder gdje su mi slike, nek on napravi sam sortkate, neku plejlistu, stajaznam, al nezelim da kad slusam neke pjesme od negdje i on ih kopira u lajbrri, bas me zivcira to jako, napunicu taj hard prebrzo glupostima ak tak nastavi, joj, al molim vas rjesenje, sori sto vas gnjavim al kog drugog da pitam
06.01.2007 | 07:03
iTunes -> Preferences -> Advanced -> Copy files to iTunes library...

iPhoto -> vidi gore.

Mislim da je to to sto si pitao.
06.01.2007 | 07:44
joj, e hvala ti ko bratu, nemas pojma kak sam se nazivciro
06.01.2007 | 23:51
eo, jos nesto recimo skinio sam si vlc plejer, kako da sad stavim da mi vlc plejer otvara sve avi, mp4 i sve take datoteke kao default, da nemoram svaki put otic open vith pa vlc?
07.01.2007 | 03:04
Odeš na recimo .avi fajlu. klikneš desni click pa na get info i vidjet ćeš u get info prozoru open with. I tamo promijeniš u vlc player i odeš na change all. Inaće meni se wlc player pokazao dosta lošim. Probaj rađe Mplayer OSX 2. A neznam dali si upisao u quicktime serial. Pa onda kad ga upišeš imaš ful screen, convertiranje svega u svašta itd itd. I obavezno skini Flip4mac da možeš gledat .wmv filmiće. Ajde pozdrav
07.01.2007 | 03:33
hvala ti do neba, e sad, da nepitam jedno po jedno, sta koristite onak vecina vas za gledanje slika (posto se nevidi thumbs funkcije), znaci treba mi nesto kao ejsidisi za vindovse, s cim pecete dvde i cde (nest ko nero), disko mi je super, al koliko god gadno zvuci, trazim serial al dzaba, nenadjem ga, et to zasad... predugo sam bio na vindovsima pa me najosnovnije stvari sekiraju, nije u duhu meka, znam, al s vremenom cu se popravit
07.01.2007 | 03:49
za pečenje stvari- toast titanium 7
za gledanje slika- preview (on ti defaultno otvara slike)
PS: u finderu odi u bilo koji folder npr odi u applications i odeš gore na view/show view options i tamo si klikni show icon preview i tamo klikni na all windows. i onda dobiješ onaj thumbnail preview kao na windowsima
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
07.01.2007 | 19:42
FulKul: disko mi je super, al koliko god gadno zvuci, trazim serial al dzaba, nenadjem ga, et to zasad...

Na ovoj stranici su neke app i games sa serijalima ili k - izmeđuostalog
i Disco...
www.loadmac.da.cx/

Inače vrlo interesantan programčić za prženje.
07.01.2007 | 21:54
joj e ma hvala vam!!!!!, sta bi ja bezvas
09.01.2007 | 02:43
Dajte se vi malo s(ful)kulirajte s tim temama ovako javno.
Ako se vec mora onda privatno...
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
09.01.2007 | 05:02
Riba: Dajte se vi malo s(ful)kulirajte s tim temama ovako javno.
Ako se vec mora onda privatno...

OK, ali zar nije interesantno promatrati transformaciju iz Fulkula u Brzog&Žestokog...

A kad smo kod privatnih, ej...he, he, pa hajde, ha...može...
10.01.2007 | 23:00
eo vidis, ima li nacina da vidim smouk na disku, kaze da imam andrejdz graficku, tak nest, istina da ima 950 sit intelov, al da vrti neke igre a da nece sugavi smouk je prejadno, mozeli se to kak sredit?!
11.01.2007 | 01:05
FulKul je napisao:
eo vidis, ima li nacina da vidim smouk na disku, kaze da imam andrejdz graficku, tak nest, istina da ima 950 sit intelov, al da vrti neke igre a da nece sugavi smouk je prejadno, mozeli se to kak sredit?!

\"smouk\" \"andrejdz\" WTF....sto je to?
11.01.2007 | 01:45
smoke animacija dima na Disco softveru za przenje DOK PECE, kaze: UNDERAGE GFX CARD - NO SMOKE
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Gjuroo, Riba, VanjusOS, Anonimci (768)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO