17.09.2022 | 13:28
@jura22
Isto to cjepivo koje je bilo eksperimentalno, sada više nije eksperimentalno.
Možeš li mi objasniti u čemu je razlika, ako se radi o istom cjepivu?
Ja ne širim nikakvu demagogiju, nego ti pokušavam objasniti kako vi se svaki koliko-toliko normalni pojedinac trebao ponašati.
Na isti način kako sam se ja, i moji ukućani, ponašao, su se ponašale i tisuće drugih u istoj toj situaciji.
Da, bilo je i onih neodgovornih, koji su se ponašali kao mala djeca kojoj je netko uzeo lizalicu, pa su pravili javne prosvjede bez maski, bez potvrda i bez cjepiva. Ali oni su, kako smo mogli vidjeti po broju prosvjednika, ipak uvjerljiva manjina.
Koje je to medicinsko osoblje ulazilo u bolnicu zaraženo, a sa potvrdom, i širilo bolest pacijentima?
U kojim bolnicama?
Koliko je ljudi zbog toga umrlo?
Lupaš napamet kao i inače.
Osim par slučajeva u staračkim domovima, u bolnicama nije bilo nekontroliranog širenja epidemije.
Odrasli ukućani su svi cijepljeni, hvala na pitanju, a maloljetni nisu, i svi smo preboljeli koronu bez ikakvih posljedica.
Zašto bi se cijepile zdrave osobe?!
Zato što cjepivo ne pomaže oboljelima, i zato što generalno gledajući, cijepimo zdrave osobe, da se ne bi zarazile, i ako se več zaraze, da što lakše prebrode samu bolest.
Koliko puta si čuo:"Imam potvrdu i nije me briga!"???
Ja to nisam čuo od niti jedne osobe, a većina ljudi koje poznajem su cijepljeni i nikad nisu nešto tako rekli.