16.09.2022 | 18:40
@jura22,
A, kako se u tvoju priči uklapa činjenica da je broj zaraženih u Ugandi nešto manji od broj umrlih u Velikoj Britaniji, ali je postotak umrlih na broj oboljelih ipak 2.5 puta veći nego što je to slučaj u Velikoj Britaniji.
Inače, to "eksperimentalno" cjepivo više nije eksperimentalno, i šta ćemo sada?!
I šta veliš, zaraženi ljudi koji su imalo potvrdu o cijepljenju, su hodali okolo i inficirali druge?!
Evo, ja ću sa tobom podijeliti svoje iskustvo.
Ja sam jedan od tih koji je imao "potvrdu" jer sam cijepljen sa "eksperimentalnim" cjepivom dva puta, i ja sam obolio od korone.
Ali, nisam išao okolo i širio zarazu, jer sam već i prije zaraze bio kod kuće u "zatvoru" tj. samoizolaciji, jer sam dobio informaciju da je moja mlađa kćerka bila u kontaktu sa djetetom kojemu je "nesigurnim" PCR testom utvrđena zaraza koronom.
Par dana nakon te informacije i ja sam obolio, i istim "nesigurnim" PCR testom, potvrđeno, tj. dobio koronu.
Tek nakon isteka izolacije (propisane od dežurnog infektologa) i prestanka svih simptoma, sam nastavio sa održavanjem socijalnih kontakata.
Sve to bi, vjerujem, isto tako napravila svaka prosječno inteligentna i obrazovana osoba, i stvarno mi nije jasno koliki bi idiot trebala biti osoba koja bi, u istim uvjetima, sve ovo zanemarila, i nastavila sa održavanjem socijalnih kontakata iako je svjesna moguće zaraze i kasnije ima sve simptome korone.