09.06.2021 | 21:17
Ma ovo je sada ispalo toliko jer je puno remastered igara sa PS3 i ovih iz PS Plus Collection paketa. Kako nisam znao koju ću prvu zaigrati, skinuo sam ih sve koje su mi se svidjele.
Mortal Kombat X (to nisam igrao od kada sam bio klinac, mislim da će mi biti tipa PES samo mlaćenje)
Until Dawn
Resident Evil 7 Biohazard (nikada nisam igao niti jedan nastavak ove franšize, a ova se ubacila u Playstation Hits - pa valjda ima nešto dobro)
Detroid Become Human
Call of Duty III
Battlefield 1 (isto nikada igrao te igre)
Batman Arkham Knight
inFamous Second Son
Days Gone
Morao sam obrisati GTA V kojeg imam jer me nije privukao na prvu da mi ovo sve stane između ostalih, ali i GTA mislim završiti kada je po mnogima igra izvrsna. To imam Blue Ray, pa nije bed.
Ja volim imati izbor na klik udaljen.
Istina, koncentriram se također samo na jednu igru (niti dvije, samo PES i možda sada taj Mortal Kombat X za neki
mozak na pašu), a od serijala volim vidjeti kako su počeli, pa odatle imam dosta PS3 igara, tipa FarCry 3, The Last of Us Remastered, Fallout 4, God of War III.
Ovo šta ja imam je nula.
Moja ukupna kolekcija sa ovim Plus paketom iznosi 45 igara (a paket ih donosi 15, znači 30) - evo sada sam ulovio da je dobra i ova mjesečna igra koju imam pod Purchased, valjda još od ranije iz mjesečne PS Plus ponude jer je se ne sjećam: Middle - Earth: Shadow of War.
Ali nemam to gdje više instalirati pa ostaje negdje u oblaku do daljnjega.
Ima likova koji su kupili i po 4TB vanjske HDD-e pa na njih preselili sve igre koje imaju u Library, od onih koje su odigrali i i završili, do onih koje su kupili i tek ih planiraju početi - ne sjećam se koliko je čovjek napisao da ima instalirano, oko 100injak igara i više.
Ima nas svakakvih, šta ćeš.
A ova brojka koju sada imam će se samo smanjivati jer će izlaziti nove i teže igre - ovo je maksimum koji sam sada natuko.