21.06.2021 | 11:48
Kako sam već pisao, a sada ću ponoviti - KONAČNO smo dočekali punokrvnu PS5 igricu koja demonstrira prave mogućnosti PS5 konzole!
Igrica
Ratchet & Clank: Rift Apart prva je igra koja iskorištava grafiku nove konzole, demonstrira sve
fore novoga gamepada unutar igre, a da nije riječ o demo igri Astrobot.
Na linku koji sam priložio vidi se da cijena ove ige u HR storeu parira najnovijim AAA hitovima - a to je nešto na što ćemo se na novoj konzoli morati naviknuti.
Čak i US cijene PlayStation igara su sa prosječnih 50$ koliko su stajali PS4 naslovi skočile na 70$ po igri za PS5 konzolu - ako sam dobro shvatio.
Kako se PS4 verzija Ratchet & Clank nalazi u PS Plus paketu, prvo ću skinuti nju pa vidjeti kako mi leži ta igrica, no sama oznaka PlayStation Hits mi je dovoljna garancija da neću biti razočaran.
Ovaj post zapravo je podsjetnik vama koji imate PS5 (i djecu) - da ukoliko možete izdvojite lovu za igricu koja će nam konačno pokazati što sve nova konzola može.
Svaka čast Astrobotu, ali grafika tu nije baš da ostaneš paf.
Na novom Ratchet & Clanku pak, navodno jest.
Pa tko voli, neka izvoli.
EDIT:
U međuvremenu sam našao poštenu tvrtku koja nudi kvalitetno napravljene skinove za PS5; i što je najbolje, naljepnice za sredinu konzole kojima će se ista očuvati od silnih otisaka prstiju.
Mislim da bih tu čak i našao stranice koje mi se sviđaju.
dbrand.com/shop/special-edition/ps5