27.03.2021 | 20:08
drlovric - Kupi. Tek tu ćeš vidjeti grafiku kako je dobra. I AC Odyssey ti je isto super po grafici i ogromna igra, ali Ubisoft ima tu glupu foru da ti se uz igru najviše isplati kupiti
Season Pass za nekih 300injak kuna pa ti (u slučaju AC Odyssey) tri velika DLC-a i AC III remastered daju da skineš "besplatno" kada izađu umjesto da plaćaš svaki od tih DLC nastavaka + remastered verziju Assassin's Creed III svaku po 300 kn.
Za sada to dodatno naplaćivanje extra sadržaja uredno prolazi samo Ubisoftu sa Assassin's Creed i Activisionu sa Call of Duty franšizama, ali sve će više developera početi zarađivati na tim
downloadable contents.
I onda ti igra više nije 600 kuna nova, nego 900 kuna.
Doduše, RDR 2 nema DLC-e, ali je updateima narasla za dobrih 20 GB od kada sam je kupio. Tako da ima i pozitivnih primjera.
Ipak, ne igram je na PS4 Pro. Probao i odustao. Učitavanja su preduga.
Ja bih je uzeo na tvom mjestu.
Pa da vidiš razliku između PS4 i PS5 na najtežoj igri.
To je prva igra di se vidjelo da je vrijeme za novu generaciju, ali baš ono - preduga učitavanja, ventilator koji vrišti dok PS4 gori koliko je vruć.
Zato me i zanimaju sve te igre nakon te: The Last of Us II, AC Valhalla, Ghost of Tsushima. To su mi tri must have iz PS4 ere.
dpasaric - Stane ti Ghost of Tsushima na taj USB sve da i PS5 traži duplo više prostora nego što igra teži. Mislim da je oko 60 GB ta igra koliko sam zapamtio. Javi ako ćeš probati to prebaciti.