12.05.2021 | 01:53
Ja ne znam doći na online. Simply as that. Kad bih znao, otišao bih isti čas. O tome vam i pričam. No, kad kupim članstvo za PS Plus ćemo terstirati da se vidimo u nekoj igrici, pa da naučim i to.
Meni je kod God of War jedan trofej potreban za platinum, onaj da pokoljem sve živo, odnosno prođem sva iskušenja (trials) u Muspelheimu. Još sam davnih dana došao do Valkire na vrhu vulkana i ubio i nju, ali sada moram ona tri ključa i tri od pet triala ponoviti da bih ga dobio i zaključio igru. Na 91% sam još 2019. došao, ovo je zlatni trofej i donosi 9 %.
Što se igranja na very hard ili nightmare tiče, neke sam igrice prošao i tako.
Witcher 3 i Horizon Zero Dawn.
Jednostavno naučiš.
Zapravo je sve stvar u tome da pokupiš ponašanje protivnika u borbi i shvatiš kako te napada pa to izbjegavaš.
Imam nekih 30 igrica, sve skupi naslovi, od njih sam 10 prošao do platinastog - bilo bi 11 da je God of War upalio ali sredit ćemo i to. A za igranje na very hard, ja pokušavam sve igrice tako završiti. Kada ne ide, ali baš, baš ne ide - poludim pa stavim na normalu ili hard, ali barem početak igre stavim pa je pokušam odigrati na najtežem nivou. Brzo se ušemiš i navikneš da te dva udarca ili jedan od bossa ubiju koliko god si napredovao. Zato u Witcheru 3 oni silni otrovi i čudarije jako dobro dođu. Na easy ti ne znače apsolutno ništa. Kao i u HZD oni dodaci na koplju i luku.
Meni su igre godine ove sezone HZD Forbidden West i God of War Ragnarok.
Assassin's Creed franšizu sam prošao skoro cijelu i svaku do kraja, no one nisu imale težinu do Origins. Tek Origins, Odyssey i Valhalla imaju određivanje težine. Uz peticu ću si uzeti Valhallu i Ghost of Tsushima, i nastaviti dovršavati ove PS4 naslove koje imam sada na PS4Pro.
U tri mjeseca sam sa 3 platinasta skočio na 10. Samo uzimam igricu za igricom koje sam već dovršio, ali nisam došao do 100 nego primjerice do 71 %, pa ih dok čekam peticu redom dovršavam da ih skinem s dnevnog reda.