30.05.2021 | 10:58
Ja sam kupio tu AC Valallu, mada je ima i za PS4 i za PS5. Za PS5 je skuplja, 549 kuna ali je bila na 25 % popusta. Naravno, Ghost of Tsushima je isto pao, i onda me mučilo da li uzeti The Las of Us II ili tu PS Plus člansku iskaznicu, barem na neko vrijeme dulje od mjesec dana da vidim hoću li dobiti taj bundle igara (jedno 12 njih - redom hitove sa četvorke).
I jesam. I to imam do 28. 08. Plus, kako je @drlovric rekao free mjesečne za peticu i četvorku.
A kako i na četvorci i na petici imam eksterne hard diskove, a nisam htio stariji stavljati na peticu iako bi ubrzao stvar znatno (samo priključiš i ima sve igre koje je imao na sebi kada je bio na četvorci, samo ih sada čita petica, na kraju sam izbrisao stariji skroz i koristit ću ga kao storage za filmove sa Maca (ionako mi je falio), a na SSD na petici za sada skidam ove dvije i najteže igrice s četvorke pa polako, brzinom kočije - skidam s neta igre koje sam kupio a nisam odigrao uopće ili želim dovršiti. Pa ću kasnije skidati i na novi eksterni HDD.
Zanimljiva info, paraleno možeš imati iste igre na istom računu i na petici i na četvorci.
Ne znam igra li uloga da su na istom Wi-Fi-u vezu, ali isti account moraš imati.
E sada, kako je PS5 tih, ja sam mu isključio HDMi vezu s telkom da se ne gasi kada i TV, i stavio na never za sleep opciju dok skida jer ne znam da li on samo update skida u sleep modu ili i downloada igrice koje sam mu naložio da skida.
Na inicijalnim podešavanjima sam odabrao onu srednju opciju, da skida update. Ali nisam provjeravao skida li i igre.
Ako netko to zna, cijenio bih odgovor.