16.01.2023 | 17:55
Ajmo malo još o terijama zavjere, to je sad najmodernije na jabučnjaku. Idemo od jedne moje teorije zavjere u ovoj temi
Radi se o karmi, koja je nebitna za veliku većinu aktivnih članova, jer smatram da je svakom aktivnom članu privilegija što može pisati na ovom forumu, a karma je sporedna stvar. Normalno da je svakom drago da je u nekoj pozitivi, pogotovo ako je zasluži s nekim korisnim postom, gdje nekome pomogne oko nečega. Mislim da je u tom pomaganju @smayoo br.1
Sad moram imenovati neke članove i neka mi ne zamjere, to nije protiv njih, nego je bitno za moju teoriju zavjere. Osobno dam nekom karmu, ako nešto pametno pročitam ili me netko dobro nasmije. Dao sam i par puta negativnu karmu, Davoru par puta i još nekom, ali mi to nije praksa. Jedno vrijeme se je @tino1 požalio na to lupanje minusa, kad je od negdje +100 došao skoro do nule. @jura22 je bio blizu -200, sad se spušta skoro na 100. Kako svi poznajemo, njegov britak jezik i kratke odgovore i u većini slučajeva ode u graničnu prepirku s nekim, mene bi zanimalo, na koji način uspjeva karmu skinuti
, kad baš nisam pročitao puno postova u @smayoo stilu. Sad nakon zadnjeg njegovog posta, očekujem još manji broj.
Ima neku skriptu preko koje to radi, ili ima "prijatelje" na ovom forumu koji to rade za njega. Davor uvjerljivo vodi na tom polju, ali on osim @smayoo postova, najviše vremena provodi u ovoj temi, covidu i svugdje gdje postoje teorije zavjere. Sad kako i u tim temama ima suprotav stav većini na ovom forumu, pitanje je kako i on zarađuje karmu
Pitanje je, da li se je dosta članova učlanilo na forum, samo da određuje karmu, a ne komentiraju ništa i za njih niti neznamo ? Ima li ova moja teorija zavjere ikakvih uporišta ili je to čisto baljezganje !