20.07.2024 | 12:36
Djuro genijalac kaže:
dpasaric kaže:
I onda možeš samo zaključiti: "Ok, ovi sve rade po planu i dosta im dobro ide."
Ok, za volju razgovora, recimo da si u pravu 100 posto. Što ti činiš da se stanje promijeni tj. da se sve to ne dogodi?
Sve što mogu:
1) Informiram ljude oko sebe o onome što znam i što sam polovio da ima smisla i da se do sada pokazalo kao istina.
2) Indirektno informiram ljude putem rasprava na forumu (neki uži krug vas ovdje, ali i to je nešto) i dio tema aktualiziram na Twitteru, evo nedavno sam "digao frku" ono one točke 28. koje je trebala biti izglasana u EU parlamentu, javili su i neki naši političari (valjda još ima takvih kojima je stalo) i zapanjilo me da POJMA NEMAJU što se kuhalo. Već to što sada znaju je barem neki uspjeh, mada su se mnogi pokazali kao bijedni poltroni koji samo čuvaju svoje dupe.
3) Izlazim na izbore i dajem šansu onima koji razumiju problem u nadi će nas teže pregaziti ako razumijemo situaciju i suprotstavimo se takvom novom poretku u kojem bismo mi završili kao strogo kontrolirana kasta na dnu, a razni lobiji okupljeni oko WEF-a u Davosu bi vodili svijet po svojim pravilima - koja BTW za njih ne važe.
Kako je netko nedavno lijepo zaključio - ovo nije sukob lijevo/desno, ovo je sukob vladajućih protiv svojih građana. Podjela lijevo/desno je tek kulisa, cijelo forsiranje LGBTQVGAHDMI+ pokreta, "woke" i DEI politike, abortus da/ne, sve je to samo dimna zavjesa oko koje može nastati polarizacija lijevo/desno, ali to njima nije bitno, to je zabava za narod dok on rade na svom Velikom resetu koji njima donosi još veće bogatstvo i potpunu kontrolu nad nama, urbanim kmetovima.
Sumnjam da je itko od vas ovdje dao glas za nešto od ovoga:
- Neizabranu WEF elitu koja slaže planove za čovječanstvo (Klaus Schwab, Bill Gates, Tony Blair...)
- WHO ugovore kojima bi države predale svoj javnozdravstveni suverenitet Gatesu i big pharmi
- EU nadzor i cenzura svega on-line
- covid putovnice
- lockdowni
- Digital ID kao objedinjeni način potpune kontrole građana
- digitalna valuta CBDC za potpunu kontrolu potrošnje i ucjenu "neposlušnih" građana
- stalno korporativno lobiranje, tj. korupcija političara koji pogoduju korporacijama
- "Net zero" politika koja nije iskrena, nego kulisa za dalje korporativno bogaćenje i kontrolu građana
- milijarde našeg poreznog novca utrošene na ratove
A to se sve odvija, dio je ostvaren, dio je jasno najavljen u planovima i samo gledam kako lijepo idu sve dalje, točku po točku.