24.07.2024 | 21:26
yvann11 kaže:
dpasaric kaže:
Sada ćeš lijepo konkrentno objasniti na koju to "pseudoznanost koju ja podržavam" misliš i potkrijepi to vrlo jasnim činjenicama...
Gain of function, evo par postova gore.
Molim te što je tu "pseudoznanost"? Toliko je izvora i žviždača to potvrdilo kao potpuno jasnu stvar koju je vojska pokrenula u domeni istraživanja bio-oružja da se slagalica kasnije samo popunjavala, bez greške. Uostalom, kao što je senator Rand Paul primjetio, tako je pisalo i na njihovoj državnoj web stranici dok nisu to išli promijeniti da sakriju tragove kada se stvar otela kontroli. Nema ništa "pseudo" u slanju novca u Wuhan, a pogotovo nije "pseudo" da se to radilo mimo Kongresa, "na prljavo". Jamačno su tamo radili na novoj kremi za sunčanje da je moralo biti čak i mimo Kongresa.
Daj molim te, to nitko više ne guta. Jedina stvar u koju znanstvena zajednica nije sigurna jest to je li virus pušten namjerno ili je bila nepažnja.
Ja se kladim na namjerno jer je tako bilo zapisano kao "teorija zavjere" u WEF-ovoj agendi gdje su imali i takav testni događaj razrađen upravo na način koji se odvio. I to nije bilo "rekla-kazala", imali su cijelu PPT prezentaciju (vidio!) koja je kasnije uklonjena. Zgodna "slučajnost" ili "teorija zavjere" je i kako je jeftin Ivermectin svuda povučen s tržište par mjeseci prije širenja pandemije. Znači da je big pharma dobro znala što slijedi. I onda su još svim silama govorili kako je Ivermectin samo za stoku i da je smrtonosno opasan (laž, jer ovisi o količini), da bi kasnije sud presudio da sve to moraju povući, pa je FDA po sudskom nalogu brisao tvitove o Ivermectinu.
Ali sve to je nebitno, virus je svakako stvaran, širi se lakše od obične gripe (to je i bio cilj), ali sam je slično opasan kao jača gripa i slične grupe ljudi su ranjive.
Znaš što je pseudoznanost?
Pseudoznanost je kada napraviš istraživanje i sakriješ ga na 50 godina jer je nepovoljno, pa ga se mora sudskim putem čupati van.
Pseudoznanost je kada se svakoga svakoga tko propituje novi lijek cenzurira i etiketira da je "antivakser".
Pseudoznanost je kada se otvoreno laže o efikasnosti i nuspojavama.
Pseudoznanost je kada se želi preuzeti NULA odgovornosti proizvod koji reklamiraš kao rješenje.
Pseudoznanost je kada PR odjel priča laži, a u svom dioničarskom izvješću govoriš istinu (jer si pravno obavezan i utuživo je ako lažeš investitore).
Pseudoznanost je kada pustiš neki medikament u opticaj, a na njemu ne specificiraš za koje je grupe ljudi je riskantan i ne postoji lista iznimaka. Čak nisu poštedjeli niti osobe s autoimunim poremećajima, tako mi je opasno stradala poznanica: "Najgora odluka u životu mi je bila primiti to cjepivo."
To je pseudoznanost, a prava znanost je uvijek kritična, uvijek i sve propituje i ničemu ne vjeruje.