02.05.2022 | 22:11
Išao sam potražiti video zapise sa zarobljenim Azov nacistima, ali loša (i ujedno dobra) strana Telegrama je što ima autodelete nakon nekog vremena, većina tih ljudi koji objavljuju što se zbiva ne žele da ih se tereti ili povezuje, tako da su to više neki live feedovi koji nakon nekog vremena iščeznu.
No, našao sam jedan noviji gdje Rusi tjeraju nazija da govori "Slava Rusiji", što svakako ne podržavam - mislim da je to spuštanje ispod svake razine i zapravo psihološko maltretiranje zatvorenika, bez obzira tko je. Jamačno je i protiv Ženevske konvencije i pravila kako se tretiraju zatvorenici, bili oni naziji ili ne.
t.me/intelslava/21610
Onda imamo i ovog "našeg", "izmišljenog", pa evo "due diligence":
t.me/intelslava/23075
No, tražeći to naletio sam na nešto novo, na drugu anomaliju - njihove "maškare"! I uopće nisu zabavne, ovo su fotke sa Azov sprovoda. Sorry, ali meni ovo nije normalno i nešto što bi trebalo tolerirati. I meni to ne izgleda kao nešto što se "pojavilo sada kao način otpora neprijatelju", to mora da je u njihovom društvu bilo duže vrijeme ako je bilo "ok" imati sprovode na ovaj način. Ako ništa, treba imati sve te nazi odore spremne.
Je li moguće teoretski da je i to propaganda i rusko putujuće kazalište? Je, moguće je. Samo toliko toga ima da počinjem sumnjati da je to ipak istina.