28.07.2024 | 13:01
dpasaric kaže:
Franjo, ti znači svjesno pristaješ na neofeudalizam, naravno onaj u kojem ti nisi niti onaj vojnik u oklopu koji maše mačem i čeka par dukata od gazde, već onaj kmet u blatnom polju? To je tebi ok i budućnost kojoj se trebamo prepustiti za našu djecu?
Ništa nam od Hrvatske neće ostati uz takve kao što si ti.
Gledaj na moje upisano na ovaj način Davore. Možda nisam znanstvenik niti neki lumen, ali imam previše godina da mogu razaznati neke stvari i na njih nemogu ostati nijem. Postoji nešto što se zove NAMJERA, koja je puno opasnija od činjanica. Svatko tko bilo što piše, piše s nekom namjeron, ali tu namjeru mnogi ljudi s malo iskustva u životu, nekad ne prepoznaju.
Pođimo od činjenice, da je Hrvatski BDP po glavi veći od Srpskog i još par nekih sličnih brojki za usporedbu tih zemalja koje su točne. Sad ako ja to stalno potenciram i konstantno objavljujem, ja moram imati neku namjeru da to činim, mada ništa ne lažem. Trenutno ovo što nam se nudi je najmanje loše.
Možda želiš da živimo u svijetu bez korupcije i gdje je većina ljudi ravnopravna ( to bi i ja volio ), ali bi onda živjeli u svijetu, gdje je sve povezano i sve informacije su dostupne, od mogućih bolesti, navika pojedinca i sl.
Onda dođe Emil u dućan i kupi kruh, na blagajni šok. Vi ste Emile pretilni i za vas nema kruha.
Dođem ja po pivu...a nene Franjo danas ste popili već jednu, a sutra je radni dan.
Kad bi i složili takav transparentan sistem, opet bi netko s njim morao upravljati, jedino da ga prepustimo AI, jer ona nije korumpirana.