Kakve veze ima Music store? Music app na Macu radi isto što i Music app na iOSu... Samo što na Macu izbaci taj popup kod pokretanja, dok na iOSu glumi windows filozofiju
Koristi li neko Youtube Premium? Ideja da imam music streaming service i da nemam reklame u YT mi je bas primamljiva.
Al ne znam nikoga ko ima iskustva s tom uslugom
Zar ne nude 30 dana besplatno? Meni to stalno iskače kao ponuda, ali mi nije zanimljivo jer je YT audio kvaliteta najčešeće tek osrednja i ok je dok se sluša u uredu na nekim plastičnjačama, ali za slušanje doma mi nema smisla.
Prije par dana sam nakon 2 god mozda ponovno aktivirao Trial Apple Music i testirao dan dva i jednostavno nije to za mene. Necu rec da je servis los ili da ima neke krucijalne mane, ali mi se sama filozofija ne svidja.
Mislim da je idealan ljude koji znaju tocno sta hoce i sta traze. Oni ce zbilja uzivati.
S druge strane ja pojma nemam ni sta bi danas jeo, niti radio, ni gdje bi isao, tako isto ne znam ni sto bi slusao od muzike. Daj mi nesto ponudi, predlozi mi nesto novo, bombardiraj me kvalitetnim pjesmama slicnim onome sto vec slusam. Go with a flow, a da se puno ne zamaram
Primjetio sam da Apple Music te zadace ispod haube puno losije radi i od Spotify i od Deezer, tako da sam se odjavio s pretplate. Ostavicu Deezer za sada...
Mozda bi sve to doduse radilo bolje da sam ga koristio dulje, ali nisam imao zivaca jer mi se na prvu nije dopalo.
Nakon sad već malo duljeg druženja sa Apple music mogu se složiti sa gore napisanim da Deezer bolje odrađuje taj dio što se tiče predlaganja glazbe. Nije da to i Apple music ne radi ali mi se čini da je potrebno puno duže korištenje da bi ti prijedlozi počeli na nešto ličiti.
Primjetio sam da je i Deezerova ponuda, barem onoga što zadovoljava moj glazbeni ukus, bolja... Barem zasad.
Kod Apple musica mi je zgodno što se nude i glazbeni spotovi, poneki intervju sa izvođačima i tako neki "dodatni sadržaji" ali mi to nije ključno... Tako da se moje druženje sa Appleovim glazbenim servisom nastavlja... Barem dok ne istekne probni period, a za dalje ćemo vidjeti.
Probao sam i sve radi. Nije me cak nikakvu Indijsku adresu ni pitao. Samo sam odabrao Indija i bubnuo bzv pokrajinu sa liste. Uredno platio bosanskom debitnom Mastercard karticom koju imam za te internet gluposti. VPN je doduse bio aktivan. Kasnije kad sam ga ugasio sve uredno radi, i na Apple TV, iOS uredjajima i Android box, gdje god je logiran taj YT account u biti.
Hvala ti puno. Puno gledam YT dok radim i zivot bez reklama je bas lijep Duznik sam... Kafa, piva, cevapi, janjetina, biraj
Ili eto, da ti ja zamuljam gornji link, u duhu foruma
To je sintaksa koja uvijek prolazi. Ovaj forum to u sebi vec ima lakse rjeseno, gore desno je ikona lanca, oznacis rijec koja ce biti link/hyperlink, kliknes na lanac i uneses url
Nadam se da si barem nesto pohvato, nekad ni ja sam sebe ne pohvatam nakon sto citam svoje biljeske nakon nekog vremena
EDIT: haha, ocito i ja nesto krivo radim. Bolje mozda ipak samo lanac...
Soffoklo je dobro rekao; upravo iTunes Match je najvrijednija opcija, a to i dalje nemamo. Osobno mi to nije super-kritično jer volim glazbu kupiti fizički na CD-u (u zadnjih godinu dana kupio preko 40 CD-a), ali ima stvari koje su teško nabavljive i koje imam kao MP3, ali ne dovoljno kvalitetno i upravo iTunes Match bi to lijepo doveo na red.
Znači sve skupa tresla se brda, rodio se miš!
Pa uključen je i iTunes Match od prvog dana, zato i koristim AM. Library mi nije baš velik, oko 12.000 pjesama i prepoznalo mi oko pola, a ostalo je uploaded. Imam i favorites playlistu koju stavim na mobitel da se automatski download-a, tako da sve što je u njoj je dostupno i kad nema signala. E sad to što je AM na Androidu užasno bugovit je druga tema i radije ne bih o tome.
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj