06.11.2017 | 15:10
Ja sam svoj prodigao jucer.... 256GB.
Umetnuo SIM, backupirao strari 6S na komp i cloud (za saki slucaj na obje strane), spojio na iTunes IP X I sve proslo ali bez i jednog problema, i to je...o brzo.
IP X radi strasno dobro.... brz do bola.... dizajn mi je odlican, ekran... nisam ljepsi vidio. Jedina zamjerka, valjda dok se appovi ne updejtaju za IP X malo ga hebe sto je duzinom ekran isti ko na plus ali je uzi, pa u portretu zna otici slika van ekrana... ali brijem, brzo ce se appovi prilagoditi (nadam se).
Face ID radi odlicno... i eto ga naken 24 sata koristenja (malo jaceg da se sve ispita) rad bez home tipke.... ma ko da je nikada nisam niti imao.... svi appovi koji su koristili Touch ID sada koriste Face ID.... znaci sto se prelaza tice, samo malo navike i koda je godinama sve to tu.
IgorD... uzeo sam Appleovu koznu zastitu u iStyle... 530kn.... dobro ga stiti... a kad imas 10,000 za IP pa valjda imas i 500 za navlaku
I ide van samnom i eto na ovu kisu u ZG
Inace uvijek kupujem UAG zastite, posto je moj mobitel zaista svagdje sa mnom, da ne spominjem ovdje, ali imaju ih u najavi samo, tako da ce ova drzati do tada....