07.11.2017 | 15:25
IgorD, ne znam (nisam pomnije pratio) tko te točno izazvao, ili isprovocirao - ali mislim da nitko nije imao tu namjeru.
Kako se i moj iPhone može puniti bežično, slažem sa svima koji drže da je u pakiranju trebala biti i
tabla za bežično punjenje.
Na ovo što kaže big_mac - dodajem kako bih bio
oduševljen da dobim i
madrac i AirPodse uz uređaj - ali ta tvrka želi isisati svaki peni iz kupaca, to je očito.
Da iskoristim njihovu frazu u negativnom kontekstu -
it's in their DNA. Barem ovom današnjem Appleu.
Ovo dodatno punjenje u Americi naplaćuju 75 $ (585 kuna po XE converteru), barem po jednom YouTube videu.
Nadam se da nisu toliki manijaci da razdvoje i neki dio toga, pa da trebaš dokupiti žicu od table do struje.
Nemoj se ljutiti, uživaj u uređaju i to je to.
I samo da dodam za punjač - jako se puno korisnika u Americi i svijetu na službenim Apple stranicama i YouTube kanalima buni kako su njihovi telefoni odavno snagom prešli punjač od 5W, te da bi uz današnje iPhone trebali davati makar punjače od 12 watta, koje daju sa iPadima. Jedan je tip na You Tubeu istestirao, za fast charging X-a treba ti Apple USB-C to lightning kabel i punjač od 30 watta, jer je mobitel zvijerka koja ima dvije baterije, a ne jednu - i može to podnjeti.
Samo je kupio Apple-ovu žicu da bude siguran u kvalitetu kabla, i nekakav kvalitetan punjač od 30W.
Baš gledam na Apple stranicama pod iPhone, pa power, to je
mophie i Belkin "table", a prodaju ih obe po 59.95$. Što se žičnog fast charginga tiče, Apple US nudi vlastite adaptere od 29 watta po 49$, i USB-C to lightning kabel od jednog metra po 25, ili od dva m po 35$.
Na kraju, evo slike skinute s njihovih US stranica, pod iPhone X. Iznad je slija gdje leži položen sa AirPods-ima i iWatchem na širem
madracu, a ova je odmah ispod te.