08.11.2017 | 09:11
IgorD kaže:
> Sve BT slušalice i handsfree sustavi (2 naglavne, i 2 auta) koje koristim uredno uparuju i rade istodobno s više telefona, nijedna nema bugova, ma - pjesma...
Ok, sad si me sjetio da sam prije 5 godina dobio za rođendan BT slušalice koje su se svakih par dana gubile s mojim iPhoneom 4 pa sam ih negdje bacio da mi ne smetaju. Mislim da ću polako morat ponovo zakoračit u 21. stoljeće.
BT je danas nesto sasvim drugo nego sto je nekad bio.... ja momentalno imam AirPods, Powerbeats 3 i Bose QC35... sve BT povezivanje. Rade besprijekorno i iskoristavaju BT 100%... glazba, pozivi, Siri... znaci zaista samo preko slusalica mozes kontrolirati iPhone u velikom broju scenarija bez da ga vadis iz depa. Kako, vidim, imas i iW, to samo povecava upravljivost bez vadenja iPhone-a iz depa.
AirPods 5 sati rada + njihova kutija koja je ujedno i powerbank (uz nadopunjavanje preko toga daje im neovisnost do 24 sata), nesto krace ako koristis puno pozive i Siri (izvadis ih iz kutije, spojene!)
Powerbeats 3 - 10 sati rada, nesto krace ako koristis puno pozive (ukljucis ih, spojene!)
Bose QC35 - 10 sati rada, nesto krace ako koristis puno pozive (ukljucis ih, "teta" ti kaze koliko jos imas baterije u postocima i s cim su slusalice spojene! Ove se mogu spojiti sa dva uredaja istovremeno pa sa kojeg dolazi "zvuk" sa tima radi)
Kada udem u auto iPhone se sam, automatski poveze, iako auto nema Apple-ov AirPlay, vec onaj Mazdin... kako god ga Mazda vec zove.
Znaci jedno pocetno povezivanje sa svime gore navedenim i nemas vise sto raditi.... koje god koristim, automatski se spoje kad ih ukljucim i vozi. Samo spajanje, doslovno par sekundi....
Rijesi se tih silnih zica, zaista vise ne trebaju