12.06.2020 | 08:01
drpongra75 kaže:
@drlovric -
- imaš par stotina poziva dnevno?!?
Recimo da radiš 12 sati na dan, u što sumnjam, to bi bilo 12h x 60 min = 720 min
- neka tvojih par stotina bude oko 300 poziva, onda to ispada 720/300 = 2,4 min
- znači ispada da CIJELI DAN 12 SATI konstantno pričaš u trajanju od 2,4 min
- kaj ti obaviš za dvije minute, kad jedeš, kad ideš na pauzu, kako voziš...
- a gdje je još bezbroj mailova, kako ih čitaš i odgovaraš na njih
- i još stigneš biti ovdje na forumu
- i još stigneš u kafić, na rafting, u streljanu...
NEMAM RIJEČI
Ja nemam razloga tebe lagati. Imam bruku poziva dnevno. Toliko poziva da Airpods Pro punim 2-3 puta svaki dan.
Stotinu poziva najmanje, kad je miran dan. Ja ne vozim kamion vec je moj posao da oni svi voze i da prodje glatko. Mene placaju po kamionu (cca $100 tjedno), mogu uzeti 20 kom ako zelim, ali imam ih obicno 10 u danu jer toliko mogu kvalitetno pokriti (radi telefoniranja, nmg fizicki stici vise).
Njih 10 samo da nazovem i posaljem im ture koje sam za njih uzeo dan prije je 10 poziva. Cujemo se kad je natovario i da je proslo sve ok, to je jos 10.
Zovnuce me sigurno jos jednom u putu (zastoj, lose vrijeme, pukla guma, pretovarili ga, zaluto, zaustavila ga policija, udario u nesto itd itd). Vec smo na 30 poziva. Pa ce me zvati i kada stignu na istovar... Al recimo da imam do 50 poziva sa vozacima u danu. Vecina tih poziva je tipa "Bro kasnim, zastoj, ETA 30min" ili "Bro natovario sam, odo spavati". Nemamo mi sta pricati 15 minuta, to su pozivi po 10sec jer ne smiju tipkati dok voze... Al ja nakon toga moram nazvati nekoga drugoga i javiti da on kasni. Ili slagati nesto, zvati servis, osiguranje, vucnu sluzbu, ovisi o problemu i tako se broj poziva multiplicira.
Najveca masa poziva dolazi sa Load board, jer moj primarni posao je da njima nadjem posla. Zovem objavljene ture raznih firmi i cjenjkam se da bi oni imali sta voziti i sutra i prekosutra. Ako sam ga poslo danas u Chicago, zovem odmah sutrasnje ture iz CHI da on ne zaglavi tamo.
Osim toga zovu drugi vozaci raspituju se za moje usluge, zovu brokeri s kojima dugo radim i nude ture... Ma haos.
Al ne zalim se, takav je to posao. Dva sata ludnica, pa dva sata nista, tisina. Imam opet vremena jos za svasta sa strane. YT i Skillshare gledam sigurno 2-3H svaki dan, dok cekam da se nesto desi. Vikendima ne radim nikada. Tako da imam vremena i za Jabucnjak. Multitasking je cudo
Vidis da imam vremena i za pucanje. Sad smo imali natjecanje bas ovaj vikend. Los sam bio, al to je neka druga prica