08.11.2012 | 12:21
smayoo kaže:
- vođenje projekata, po mogućnosti sync sa PM softverom na desktop platformi (može čak i MS Project ako baš mora, ali nije bitno)
- brzinsko skiciranje (ali ne prstom, naravno, jer nisam neandertalac iz pećine) u kombinaciji s bilješkama (ali ne tipkanjem po sličicama slova jer nema šanse da mi je to brže i točnije nego rukopisom)
- pregledavanje nacrta s ucrtavanjem primjedaba i bilježaka (ovo sam vidio proljetos da se nudi u verziji za iPad, s tim što je neki besmisleni tarifni model - naplaćuje se mjesečno i to neku suludu cifru)
- evidencija putnih naloga (tj. kilometara na putu te ostalih putnih troškova)
- evidencija utroška vremena (s alociranjem po projektima)
- pretraživanje i cross-referenciranje adresara po bilo čemu, a ne samo imenu i prezimenu, tagiranje adresara (tag za svaki projekt, daj mi popis svih ljudi s kojima sam surađivao na tom-i-tom projektu)
- tagiranje obavljenih razgovora, one-touch-followup obavljenih razgovora s tagiranjem
Jesi pogledao Omni? Putni nalozi, utrošak vremena - sve to imaš na App Storeu sto posto.
Adresar riješiš kako ti je netko i sugerirao tagiranjem, a to možeš odmah na kompu napraviti, pa će ti se syncati. Možeš tagirati i zvučno, pa pozivati preciznije sa Siri ili Voiceoverom...
Vođenje projekata i skiciranje ćeš sigurno naći ako malo bolje pretražiš - problem je što su te aplikacije malo korištene od većine ljudi, pa su i nisko na popisima... Postavi si pregled po najskupljim appovima u tim kategorijama, pa ima da se iznenadiš koliko ima kvalitetnih rješenja...