01.07.2009 | 00:04
Napokon nešto lijepo ovdje.
Mogu samo reči da mi je beskrajno drago da si napokon upao. Oko banke nemam neki komentar pošto se time još nisam bavio, zadnjih par mjeseci sam bio zauzet s nekim drugim stvarima tako da još nisam slao svoje podatke o računu.
Ona Dummy knjiga koju sam
spominjao preko na Mac Korisniku veli da kad se registriraš za komercijalne aplikacije moraš imati pri ruci više-manje ovo što si ti naveo (Bank, Account, Branch i Swift) ali spominju ABA/Routing Transit Number, gdje vele:
"... this is the first nine digits of that long number at the bottom of your checks that also contains the account number." Na tvojoj slici je ovaj Local Clearing Code. Hm.
Inače, vidio sam da su neki ne-amerikanci znali kukati da sa tim regionalnim bankama zna biti problema kad je isplata u pitanju. Kao znalo je kasniti i po nekoliko mjeseci zbog neke sitnice, pa preporučuju velike međunarodne banke s kojima Apple i inače posluje. Nije da baš vjerujem u sve što vidim na internetu, ali se meni nekako čini da bi moglo bilo dobro otvoriti račun u RBA ili u Splitskoj koja je Société Générale.
Igor