Preporuka za novi televizor
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka za novi televizor

25.10.2015 | 09:10
dpasaric kaže:
Čini se ok, 50" je taman, ispod toga danas i ne treba kupovati, ako želiš savjet iz prve ruke - nemoj trošiti lovu na Magic Remote, ok je ako se dobije free uz TV, ali kada je doplata mislim da ne vrijedi novca; troši baterije kao lud i onda ga setiraju da se stalno sam gasi, pa svaki put kada ga uperiš prema TV-u moraš ga ponovo kalibrirati da pokazuje u ispravnom smjeru - što bude iritantno.

Moj Magic remote se uopce tako ne ponasa (model bez numerickih cifri, ne ovaj zadnji produzeni od prije mjesec dva). Radi savrseno i odlicno. I samo sam jednom do sada zamijenio baterije.
25.10.2015 | 12:45
A valjda su ga usavršili sada, ovaj koji sam ja koristio je model od prije tri godine. Uglavnom kome treba takva razina kontrole bolje je uzeti neku wireless tipkovnicu koja na sebi ima i trackpad, ima ih ok za po 300-400 kn.
25.10.2015 | 16:15
dpasaric kaže:
A valjda su ga usavršili sada, ovaj koji sam ja koristio je model od prije tri godine. Uglavnom kome treba takva razina kontrole bolje je uzeti neku wireless tipkovnicu koja na sebi ima i trackpad, ima ih ok za po 300-400 kn.

Ima i aplikacija za iPhone za nula kuna koja sasvim dobro radi
25.10.2015 | 16:35
Da, aplikacija je dobra i lijepo radi, koristio sam je na iPadu. Isto to se ne može reći za npr. Philipsove iOS TV aplikacije koje su grozne.
26.10.2015 | 08:12
metalni kaže:
dpasaric kaže:

O kojem app je rijec?
26.10.2015 | 09:53
drlovric kaže:
metalni kaže:
dpasaric kaže:

O kojem app je rijec?

LG TV remote
28.10.2015 | 08:22
dpasaric kaže:
Čini se ok, 50" je taman, ispod toga danas i ne treba kupovati, ako želiš savjet iz prve ruke - nemoj trošiti lovu na Magic Remote, ok je ako se dobije free uz TV, ali kada je doplata mislim da ne vrijedi novca; troši baterije kao lud i onda ga setiraju da se stalno sam gasi, pa svaki put kada ga uperiš prema TV-u moraš ga ponovo kalibrirati da pokazuje u ispravnom smjeru - što bude iritantno.

Salem se sa dpasaric uz moje skromno mišljenje je Philips ili ništa.
Philips 7000 series ima kao standardnu opremu daljinski upravljač s tipkovnicom i pokazivačem intuitivni daljinski upravljač koji nudi sve uobičajene funkcije kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Pokazivač funkcionira kao miš, omogućujući jednostavno usmjeravanje, pritisak i pomicanje po zaslonu. Okrenite daljinski upravljač i na drugoj strani na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta! Najbolje od svega je inteligentni daljinski upravljač koji ima žiroskopske senzore, tako da prepoznaje položaje gore i dolje, što znači da tekst možete unositi bez brige da ćete promijeniti kanale.
28.10.2015 | 10:54
Imam takav Philips 55" serije 7xxxx i sve je to sa daljinskim super, medjutim moglo bi to i malo brze raditi. Uzeo sam Philips jer je bio najjeftiniji 55" sa 5 godina garancije.
28.10.2015 | 12:02
Jesili napravio Update Verzija 012.003.054.128. Philips 55" serije 7xxxx ima između ostalog i super sliku 800 Hz i....tko ga prvi put pogleda, glede TV slike, s uzdahom kaže "Što je to, to nije televizor?!“
28.10.2015 | 12:59
Ja imam u stanu Philips Hue rasvjetu i htio sam kupiti i njihov TV radi te integracije i medjusobne interakcije.

Probao sam Philips TV-e u 2-3 ducana (cjenovni rang 700-800e), i onaj njihov smart interface se vuce kao prebijena macka.

LG WebOS ga tu sisa za 2 koplja.

Jedina ozbiljna zamjerka LG-u su one sugave 3D naocale. Izgrebale se stojajuci u ladici. Tanki neki film (kao negativ od 35mm foto aparata) u ogromonom okviru, koji dijete ne moze niti staviit na glavu. 3D naocale su bas uzas. Trazim alternativu...
28.10.2015 | 13:27
Boškardin kaže:
Jesili napravio Update Verzija 012.003.054.128. Philips 55" serije 7xxxx ima između ostalog i super sliku 800 Hz i....tko ga prvi put pogleda, glede TV slike, s uzdahom kaže "Što je to, to nije televizor?!“

Nedavno sam probao napraviti on-line update firmware-a. Krenuo je download no medjutim nesto je javio i upgrade nije obavljen. Nisam to dalje isao proucavati. Mozda treba probati sa USB stickom. Kvaliteta slike mi je super, a ambilight mi je fantastican. Kazem, smart dio je stvarno jedva upotrebljiv. Postojali su tzv. android TV-i koji su bili puno brzi ali i dodatno skuplji za par tisuca kuna sto mi je neprihvatljivo. Pa ne kupujem racunalo vec TV (lcd panel).
29.10.2015 | 18:52
Evo upravo sam naručio ovaj TV:
www.lg.com/hr/televizori/lg-49UF671V-ultra-hd-tv
Čini mi se da je najbliže onome što sam tražio. Vidjeti ću kad stigne da li sam dobro izabrao
Hvala svima na pomoći!
29.10.2015 | 20:00
Pa taj nije 400-500€!
Koliko vidim, u tom rangu si tražio TV, a sad si uzeo nešto od 700€.
Ovo je 4K TV. Ako ne maš izvor slike, mislim da ne budeš iskoristio potencijal panela.
29.10.2015 | 21:59
To ti je tako već 20 godina. Znam ljude koji su 1999. kupili 100Hz TV "jer to je super slika". Crkao im je godinama prije nego su igdje ikakav 100Hz izvor mogli uopće naći.
29.10.2015 | 22:51
Čemu ova rasprava? Čovjek zaključio da može dati malo više i imati možda malo bolji tv.
Ne znam kako radi 4K UPSCALER, svakako javi...
30.10.2015 | 06:05
"Kol'ko para, tol'ko muzike."
Valjda radi korektno.
30.10.2015 | 06:40
TV me nov iz ducana izasao 499€, zato sam se i odlucio za njega.
Svjestan sam ograničenja 4k, ali u sljedećih 5-6 godina se može puno toga promijeniti.
30.10.2015 | 06:47
Iz kojeg dučana? Tražio sam i našao 5.999.-kn.

Ovdje: www.harveynorman.hr/odjeli/audio-video-f...49UF671V.119339.html
30.10.2015 | 07:20
Za 500 € je svakako super kupnja. Uživaj!
30.10.2015 | 08:50
Ja sam iz Pule, nije mi problem skočiti do Trsta po TV

www.unieuro.it/online/TV-Ultra-HD/49UF671V-pidGOL49UF671V
30.10.2015 | 08:52
havdic kaže:
Ne znam kako radi 4K UPSCALER, svakako javi...

I mene zanima taj upscale

Svakako ću javiti dojmove kad stigne.
30.10.2015 | 10:21
metalni kaže:
Ja sam iz Pule, nije mi problem skočiti do Trsta po TV

www.unieuro.it/online/TV-Ultra-HD/49UF671V-pidGOL49UF671V

E, prijatelju, sve ok, ali ne friziraj onda cijenu.

Tv te koštao 499€ + barem 100kn goriva + 84 kn cestarine, zar ne? Znači, cca 525€. I to ako ne računamo amortizaciju vozila
03.11.2015 | 15:39
Hammer kaže:

Koja je poanta ovog posta? Potrošiti 100.000kn da bi pogledao film?!
03.11.2015 | 16:10
Ja se dvoumim između Porsche Cayenne Hybrid i dizelaša.
Ne znam koji manje troši kako ne bi previše plačao gorivo. LOL
Ili
Zašto pas liže jaja?
Ili
Zašto potrošiti 100.000kn za pogledati film?
Ili
Svaki bedak ima svoje veselje.
  • Hammer
  • Posjetitelj
04.11.2015 | 18:55
Pa baš tako, svaki bedak ima svoje veselje... ako netko ima love i ako mu je gušt, zašto ne bi potrošio nekaklvu lovu da ima svoju vlastitu malu kino-dvoranu u svojoj kući? Slažem se i sa ostalim pitanjima Žapca...

Tko smo mi - osim bokci bez love - da ih osuđujemo?

Gledam na FLC-u nekoliko emisija koje se zovu otprilike "Extreme homes" ili "Million dollar rooms" ili još par njih na tu temu... kakve kućerine ljudi imaju, kako ih uređuju itd itd - pa ako imaš love, zašto ne?

Iako ja nisam iz tih tekstova (možda su ti oni bezveze, ja samo prenosim linkove i to ima smisao!) skužio da je prioritet da si napravi svatko kino-dvoranu od 100.000$, već su to prije savjeti kako si nešto takvo složiti sam, u biti se sve može uredno složiti i za par tisuća eura ako ima prostor u kući... evo, tekst o zakrivljenim ekranima pokazuje da je ta spika, koja mi je bila otpočetka upitne smislenosti, isto jedna pomodna hirovita i više-manje u praksi besmislena stvarčica...
04.11.2015 | 22:45
Strava.... Strava.... Strava.... Staršno!

Dakle, ako imaš vremena gledati cijeli dan filmove pa oćekuješ najbolje od najboljeg, onda, ćestitam.... ili ti pare daje netko drugi. U tom slućaju, udaraj i kupi sve najnovije tehnologije, sve naj, naj.... ne štedi. Moj savjet.

No ako ti zarađuješ za to što kupuješ, i pogledati ćeš film neki jednom dnevno ili šišnuti filmiski maraton sa obitelji svaki drugi vikend... odi u kino! Ispast će te jeftinije.... i imati ćeš daleko bolji "expirience of the movie" nego doma u svom "kućno kino uradku".

3D naoćale za po doma... da slažem se, nije to to! hahahaha..... Naime za ful 3D iskustvo trebaš kino dvoranu (čitaj veliki prostor i OGROMAN ekran).... da bi to iskusio u pravom smislu. Ako takvu prostoriju koja je za niš drugo, imaš doma, opet ćestitam i udaraj.... sve najbolje i najkvalitetnije. Moj savjet.

Ako nemaš takvu prostoriju i hrpu para da ju složiš, ne trudi se jer za sada samo prodaju gluposti koje ne vrijede nićemu.... ali eto ima publike koja i na to novce troši

Želim ti sretnu kupovinu novog TV-a
10.11.2015 | 10:03
Evo, samo da javim kako je završila priča.
Uglavnom Talijani (UNIEURO) su jako neozbiljni jer su mi nakon 2 dana poništili narudžbu jer da nije više dostupno?! Malo sam bio ljut. ali onda sam se dao opet u potragu i našao u Bigbangu ovaj LG 49UF690V i kupio ga.
Da ne duljim, jako sam zadovoljan, slika je izuzetno oštra i bogata detaljima i bojama, a to se posebno vidi kad na ekran bacim fotografije jer tu dolazi do izražaja 8Mpix rezolucije ekrana.
Upscale na 4K radi automatski i primjećujem da imam bolju kvalitetu slike iz istog izvora u odnosu na ranije.
I da, sad mogu reći da bi mi bilo žao da nisam uzeo smart, jer je taj neovi LG OS 2.0 simpatično izveden, a ne poskupljuje znatno cijelu priču.
Jedino mi je žao da nemam Magic remote, ali njega s može dokupiti.
Sve u svemu zadovoljan sam, sad ćemo vidjeti koliko će potrajati.
10.11.2015 | 10:19
LG je odlican, jer imam ga i ja pa znam iz iskustva. WebOS mi je bas super. Nabavi Magic Remote. Vrijedi, vjeruj mi
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO