01.12.2015 | 00:17
smayoo kaže:
Upravo tako. Moji su svjetonazori vjerojatno 100% suprotni od onih koje ima Božo Petrov, ali svejedno se slažem s ovom njegovom izjavom 100%. To je ono što cijelo vrijeme naglašavam. Ne smatram ja da je netko primitivac zato što ima drugačiji svjetonazor od mojeg, nego zato što ne prihvaća da netko može imati drugačiji svjetonazor od njegovog, a uživati ista prava.
Demokracija je vrhunska politika manipulacije. Daj im pravo glasa da misle da odlučuju o nećemu i da imaju izbor. Ali ga nemaju! Oni stvaraju opcije, rade probleme i nude rješenja i td. A kapitalizam im omogučuje da se bogate na ostalima i da stvaraju sirotinju i ostale probleme.
Danas se toliko manipulira ljudima na razne načine i kontrolira njihov glas i mišljenje.
Naravno da ne prihvačamo kriva stajališta i krivie svjetonazore onih koji su izmanipulirani. Možda ti ih zakon dopušta jer je namjerno tako napisan ali NEDAMO razbojnicima eliti (ili kako got ih želiš zvati) da nas moralno uništi i zavlada svijetom i napravi "sodomu i gomoru" na Zemlji. Kako ti to do sad nije jasno smayoo? Očito je da ne razumiješ stvari kako stvarno stoje. Pre ispitaj se ponavljam ti nisi glup samo si zaveden neistinom!
Kad ti ovo govorim nemoj pomisliti da ti govorim između redaka da pročitaš Bibliju.
Danas se takve gluposti prodaju pod nekakava ljudska prava i to bez granica da se radi štošta što nema veze s pameti pa se čak i zakon piše.
Nemoj pušiti New Age BS! Ljevica ga kod nas dobro prodaje jer su zavedeni iskrivljnim moralom koji je prividno ispravan pa pametuju onima koji se nedaju zavarati.
Možeš ti misliti da smo "mi" primitivci ali jedini pravi primitivac ovdje ste "Vi" ekipa koja ne vidi realnost pa napada sve ostale koji im otvaraju oči.
U biti je krajnje žalosno da ljevica od svog ega i "morala" ne vidi koliko griješi kao i oni na koje prstom upiru. Svi bi toliko mogli dobra napraviti samo da nisu zavedeni.
Nadam se da će MOST uspijeti pružiti Hrvatskoj spas i napraviti balans u ovom neredu i iz svega uspijeti izvući najbolje za ovu zemlju jer stvano nam treba preokret u pravom smijeru u politici. Nedajte se zavarati propagandom kroz medije da će se raspasti ipak zna se ko u zadnje četri godine drži većinu medija u šaci i širi propagandu.
Vrijeme je da prijeđemo preko mosta u bolje sutra!