Izbori 2015
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izbori 2015

27.11.2015 | 23:36
cariblanco kaže:
@Vanjuška uvjek ima svoju istinu koja je sveta i o njoj nije dozvoljeno raspravljati, tko pokuša to njegovo sveto tlo dovesti u neku nedoumicu, odmah ide u ladicu ( goli otok ).
Za njega je Karamarko špijunčina i točka.

Pitam se a sto je za tebe? Svetac? Ili mozda olicenje nevinosti i moralna vertikala drustva?
28.11.2015 | 02:34
zabac kaže:
Ono za vojsku je točno. Osnovna zadaća OSRH je štititi suverenitet i neovisnost RH. Ako u RH ljudi ulaze i izlaze nekontrolirano i tako isto prolaze kroz nju, što je to?

Ako vojska (bilo čija) ide na civile (bilo čije), reci ti meni - što je to?
28.11.2015 | 07:15
U vlastitoj državi?
Ako skupina nepoznatih ljudi nekontrolirano prolazi kroz tuđu državu, - što je to?
Znaći, mogli su i oružje prenašati, eksplozive, otrove i što ja znam što i nikome ništa.
Od kud znaš da su civili? Možda su bili naoružani?
Od kad to vojska ne smije štititi granice RH?
Vojska ide kad policija više ne može kontrolirati situaciju.

Je li kroz tvoju kuću nekontrolirano prolaze ljudi?
Je li imaš stalno vrata otključana i kad vas nema doma?
Zašto je državno manje vrijedno od privatnog?
28.11.2015 | 15:25
zabac kaže:
OK. Ti imaš gandijevski pristup problemu. To je tvoje pravo. U svim ljudima vidiš kako su dobronamjerni.

Tu si u krivu. Uopće ne volim ljude. Smatram kako su sitni, podli i većinom sebični. Ne bih imao ništa protiv da nam se populacija smanji, baš zato što smo stoka takva kakva jesmo.

Ne izbacuju ih iz kuća, već vrše pritisak i ljudi se boje (ne svi i ne u svim djelovima) i žele se maknuti iz takvih sredina.
NE razumijem kako ti uspjevaš čitati "izmežu redova" ono što ti paše.

Ti čitaš jedne izvještaje, ja očito druge. Samo je u tome stvar. Ne da mi se sad guglati onih par članaka koje sam nedavno čitao, ionako bi ih popljuvao, pa ostanimo na tome.

Ono za vojsku je točno. Osnovna zadaća OSRH je štititi suverenitet i neovisnost RH. Ako u RH ljudi ulaze i izlaze nekontrolirano i tako isto prolaze kroz nju, što je to?

To je i dalje zadaća policije. BTW, za tvoju info, i prije nego je krenuo ovaj egzodus, svakodnevno su šverceri furali gomilu ljudi preko teritorija neprijavljeno. So?
28.11.2015 | 15:31
cariblanco kaže:
@Vanjuška uvjek ima svoju istinu koja je sveta i o njoj nije dozvoljeno raspravljati, tko pokuša to njegovo sveto tlo dovesti u neku nedoumicu, odmah ide u ladicu ( goli otok ).

Heh, ne znam po čemu si to shvatio, ja forsiram onu živi i pusti druge da žive, a nabrijem se na one koji bi nametali isključivo svoje. U tome je razlika, ali možda kroz nijanse nisi skužio; nema veze.

Za njega je Karamarko špijunčina i točka. Neznam jel mu je pasao dok je osmislio skoro sve u vezi hvatanja Gotovine, ili kad je Sanadera strpao u zatvor.

Što reći za čovjeka koji laže čim zine, diže tenzije bespotrebno na račun par glasova zatucanih idiota i nezna beknuti dvije proste? Tip koji priča da su mu uzeli pasoš u Jugi, a radio je na visoko osjetljivom mjestu; prilikom koje je i bila ona afera sa krađom i nestankom jako vrijedne književne baštine… Zatim je bio glavni Mesićev potrčko, istog onog Mesića kojeg desničari ne mogu smisliti… Čovjek se presvlači poput holivudske zvijezde, mijenja mišljenja, totalno je antipatična persona. Takvi ljudi su rak rana svakog društva, samo što nažalost njegovi sljedbenici to ne mogu pojmiti…

jedino se s tobom slažem oko branitelja koji su odjebani iz društva. Dali su im mirovine i rješili su ih se, isti klinac je bio i s borcima NOB_a. Takvi ljudi nemogu naći svoju sreću ma koliko novca dobivali , jer se osjećaju odbačenim iz društva. Država je trebala te ljude prekvalificirati i mogli su naći posla u raznim ministarstvima, ovako imaju previše vremena koje ih ne ispunjuje, pa mogu samo cugati i vrtiti se oko kladionica. Valjda je to ona prokleta izjava da "revolucija jede svoju djecu".

Tu se slažemo. Zato podržavam Matića i slične, koji se trude; i nemam lijepe riječi za šatoraše koji su zapeli u prošlosti.
30.11.2015 | 21:26
Ukoliko se MOST bude držao programa i zahtjeva za reformama, meni je čisto svejedno kome će dati podršku, SDP-ovoj ili HDZ-ovoj koaliciji.

Zanimljiv mi je ovaj dio intervjua iz Telegrama:

TELEGRAM: Vi ste po svemu konzervativac. Vaš je svjetonazor dramatično drukčiji od onoga što predstavlja lijeva kolacija. Neki kažu da su vaši pregovori sa SDP-om, zapravo, alibi da se priklonite HDZ-u. Kako biste odgovorili na to?

PETROV: Ja sam tu u općem interesu. To je bit političara. Tko mi daje pravo da u prvi plan stavljam svoja osobna načela, a po strani ostavim interes države. Odgojen sam u takvom duhu da nikad neću raditi podjele po pitanju svjetonazora. Meni nije problem prihvatiti nekoga s različitim načelima, bilo da se radi o svjetonazoru, seksualnoj sklonosti ili nećem trećem.
30.11.2015 | 22:15
Upravo tako. Moji su svjetonazori vjerojatno 100% suprotni od onih koje ima Božo Petrov, ali svejedno se slažem s ovom njegovom izjavom 100%. To je ono što cijelo vrijeme naglašavam. Ne smatram ja da je netko primitivac zato što ima drugačiji svjetonazor od mojeg, nego zato što ne prihvaća da netko može imati drugačiji svjetonazor od njegovog, a uživati ista prava.
30.11.2015 | 22:40
Ali sve u skladu sa zakonima
30.11.2015 | 22:54
Ma hajde. I u Njemačkoj je od 1933 do 1945 sve bilo u skladu sa zakonima.
30.11.2015 | 22:59
A kad sam to spomenuo, odmah sam se sjetio i Alana Turinga, jednog od najzaslužnijih za začeće i razvoj računarstva. Svaki student matematike jako dobro zna što su Turingov stroj i konačni automat (finite state machine), a svaki student računarstva u najmanju ruku za ovo drugo.
Osim toga, to je čovjek koji je jedan od najzaslužnijih što su saveznici u WW2 probili njemački sustav šifriranja "Enigma", pa onda vjerojatno i jedan od najzaslužnijih što taj radi nije trajao još dulje i odnio još više žrtava. A u članku kojeg sam linkao možeš pročitati kako mu je na kraju njegova života njegova domovina "zahvalila". Isto sve po zakonu.
30.11.2015 | 23:00
Oćemo dalje?
U SAD poljoprivrednici koji sakupljaju vlastito sjeme za iduću godinu, iz vlastitog usjeva, čine kazneno djelo po kojem mogu i u zatvor. Sve po zakonu.
30.11.2015 | 23:03
U SFR Jugoslaviji je čovjek koji je hladnokrvno žicom zadavio taksista radi plijena od par tisuća maraka dobio 7 godina zatvora, a istodobno je onaj koji je javno rekao "vlast nam ne valja" - dobio 20 godina. Sve po zakonu.
30.11.2015 | 23:46
Vanjuška kaže:
E, Josipe, ti bi otvorio Jasenovac i Gradišku staru vidim, pa sve odmah rješavao po najkraćem pitanju.
Sram me je ljudskog roda zbog ljudi poput tebe.

NE nebi! Ti si kao Milanović odmah kad nije po tvome po drugima laži i gluposti piričaš (na finjaka kao Josipović) tobože neku svoju verziju istine i nekih "logičnih" zaključaka čitanje između redova što ti vidiš i osuđuješ što ne razumiješ. Ne znam kako možeš takve izjave o meni ili nekome drugome tu pričati i donositi takve zaključke.
Zato što netko ima drugo mišljenje, odmah ga laberilaš kao zlotvora ili negativca. Klasično ljevičarski!

Govorim ljevičarski jer mi se gade oni i njihova iskvaren moral koji propagiraju. Ne branim desničare nisu pretjerano bolji jer se pozivaju na pravi moral ali ga se ne drže uopće to jest slična su banda.

Naša Policija nema iskustva niti ljudstva baviti se priljevom migranata. Vojska nastupa u takvim situacijama zbog ljudstva i zaštite granica koja je tehnički pod opsadom. Pa sve zemlje, Mađarska, Slovenija, Austrija i Njemačka digle vojsku na granice pored Policije.

Branitelje neću komentirati pretjerano. Živote su dali za sve nas. Ali slažem se da bi se trebalo dovesti reda i smanjiti povlastice tamo gdje su ajmo reći pretjerane. I otvoriti klinike za PTSP-ovce da se lijeće i počnu raditi. A ako rade onda im ne treba vojna mirovina odnosno može neka simbolična mjesečna naknada ali neka rade a ne da budu teret društvu i mirovinskom sustavu. Priznanje su već dobili i dovjeka će mo im bit svi skupa zahvalni ali više im ne treba osim da rade i žive od svoga rada kao svi ostali.
01.12.2015 | 00:17
smayoo kaže:
Upravo tako. Moji su svjetonazori vjerojatno 100% suprotni od onih koje ima Božo Petrov, ali svejedno se slažem s ovom njegovom izjavom 100%. To je ono što cijelo vrijeme naglašavam. Ne smatram ja da je netko primitivac zato što ima drugačiji svjetonazor od mojeg, nego zato što ne prihvaća da netko može imati drugačiji svjetonazor od njegovog, a uživati ista prava.

Demokracija je vrhunska politika manipulacije. Daj im pravo glasa da misle da odlučuju o nećemu i da imaju izbor. Ali ga nemaju! Oni stvaraju opcije, rade probleme i nude rješenja i td. A kapitalizam im omogučuje da se bogate na ostalima i da stvaraju sirotinju i ostale probleme.

Danas se toliko manipulira ljudima na razne načine i kontrolira njihov glas i mišljenje.

Naravno da ne prihvačamo kriva stajališta i krivie svjetonazore onih koji su izmanipulirani. Možda ti ih zakon dopušta jer je namjerno tako napisan ali NEDAMO razbojnicima eliti (ili kako got ih želiš zvati) da nas moralno uništi i zavlada svijetom i napravi "sodomu i gomoru" na Zemlji. Kako ti to do sad nije jasno smayoo? Očito je da ne razumiješ stvari kako stvarno stoje. Pre ispitaj se ponavljam ti nisi glup samo si zaveden neistinom!

Kad ti ovo govorim nemoj pomisliti da ti govorim između redaka da pročitaš Bibliju.

Danas se takve gluposti prodaju pod nekakava ljudska prava i to bez granica da se radi štošta što nema veze s pameti pa se čak i zakon piše. Nemoj pušiti New Age BS! Ljevica ga kod nas dobro prodaje jer su zavedeni iskrivljnim moralom koji je prividno ispravan pa pametuju onima koji se nedaju zavarati.

Možeš ti misliti da smo "mi" primitivci ali jedini pravi primitivac ovdje ste "Vi" ekipa koja ne vidi realnost pa napada sve ostale koji im otvaraju oči.

U biti je krajnje žalosno da ljevica od svog ega i "morala" ne vidi koliko griješi kao i oni na koje prstom upiru. Svi bi toliko mogli dobra napraviti samo da nisu zavedeni.

Nadam se da će MOST uspijeti pružiti Hrvatskoj spas i napraviti balans u ovom neredu i iz svega uspijeti izvući najbolje za ovu zemlju jer stvano nam treba preokret u pravom smijeru u politici. Nedajte se zavarati propagandom kroz medije da će se raspasti ipak zna se ko u zadnje četri godine drži većinu medija u šaci i širi propagandu.

Vrijeme je da prijeđemo preko mosta u bolje sutra!
01.12.2015 | 06:59
Republika Hrvatska nije kao verzije operativnog sustava, nadograđujemo kako što novo i moderno izađe.
To smo mi, mi uređujemo ovu državu onako kako mislimo da je nabolje. Temeljimo se na kulturi i tradiciji, nasljeđu. Tako manjina ne može mijenjati ono što misli da se ttreba mjenjati. Neke stvari su zagarantirane ljudskim pravima, ali ne sve. Ne razumijem zašto je to tako teško shvatiti.
Ako je HDZ na vlasti, to znači da je to volja većine. Možete vikato da su ovakvi i onakvi i dalje je volja većine.
Ako je SDP na vlasti i to znači da je volje većine. Možete vikato da su ovakvi i onakvi i dalje je volja većine.
To je demokracija, šansa da izbori svako što želi, to ne znači da će izboriti.

@smayoo, što se buniš, i privatizacija je bila po zakonu. I miljarde su davane ljenčinama u brodogradilištima, sve po zakonu. Plavi dizel za lopine isto po zakonu. Hž, sve po zakonu. Poticaji za prazna polja, po zakonu. Ne treba propale države spominjati.

Možete se derati DEMOKRACIJA koliko želite, ali volja većine nadvlada volju manjine (e ovo je pak isto po zakonu i propisima Unije) . Ta manjina ima pravo živjeti gdje njihovi zakoni vrijede i gdje će se njihova prava poštivati.
01.12.2015 | 07:07
www.rt.com/news/314983-europe-refugee-crisis-discontent/

MAlo sticanja slike o jadnima i napaćenima.
01.12.2015 | 08:34
Šišaš tu demokraciju kad izmanipuliraju većinu da glasuje za SDP i HDZ i onda smo svi skupa žrtva tih opcija koje se sad grčevito bore protiv Mosta da bi zadržali uhljebe i glasačku masu u partijama. Boli njih neka stvar za HR i građane to su samo privatni interesi. Kad je konačno došla treća opcija koje je zrela jako se trude uništiti ju da sebično spase statsu quo koji su do sad imali.
01.12.2015 | 09:04
Frigaj ga, 1. Newton_ov aksiom.
01.12.2015 | 09:21
Josip R. kaže:
Demokracija je vrhunska politika manipulacije. Daj im pravo glasa da misle da odlučuju o nećemu i da imaju izbor. Ali ga nemaju! Oni stvaraju opcije, rade probleme i nude rješenja i td. A kapitalizam im omogučuje da se bogate na ostalima i da stvaraju sirotinju i ostale probleme.

Danas se toliko manipulira ljudima na razne načine i kontrolira njihov glas i mišljenje.

Naravno da ne prihvačamo kriva stajališta i krivie svjetonazore onih koji su izmanipulirani. Možda ti ih zakon dopušta jer je namjerno tako napisan ali NEDAMO razbojnicima eliti (ili kako got ih želiš zvati) da nas moralno uništi i zavlada svijetom i napravi "sodomu i gomoru" na Zemlji. Kako ti to do sad nije jasno smayoo? Očito je da ne razumiješ stvari kako stvarno stoje. Pre ispitaj se ponavljam ti nisi glup samo si zaveden neistinom!

Huh. Razlika izmedju tebe i, recimo, mene je sto si ti toliko siguran da si u pravu a svi ostali su izmanupulirani. Ja npr. nisam nikada 100% uvjeren da sam u pravu, to je ono sto ti nazivas "okretanjem kako vjetar puse" a ja samo svjesnoscu da nikad ne znam sve. Tebi je zivot puno jednostavniji i iskreno ti pomalo zavidim na tome.
01.12.2015 | 10:19
smayoo kaže:
Ne smatram ja da je netko primitivac zato što ima drugačiji svjetonazor od mojeg, nego zato što ne prihvaća da netko može imati drugačiji svjetonazor od njegovog, a uživati ista prava.

Nije li to svjetonazorsko pitanje? Naravno da interese države treba staviti kao primarne, no koliko je način bavljenja time odvojiv od ideološke nadgradnje?
01.12.2015 | 10:34
Josip R. kaže:
smayoo kaže:

Kad ti ovo govorim nemoj pomisliti da ti govorim između redaka da pročitaš Bibliju.

Danas se takve gluposti prodaju pod nekakava ljudska prava i to bez granica da se radi štošta što nema veze s pameti pa se čak i zakon piše. Nemoj pušiti New Age BS! Ljevica ga kod nas dobro prodaje jer su zavedeni iskrivljnim moralom koji je prividno ispravan pa pametuju onima koji se nedaju zavarati.

Možeš ti misliti da smo "mi" primitivci ali jedini pravi primitivac ovdje ste "Vi" ekipa koja ne vidi realnost pa napada sve ostale koji im otvaraju oči.

U biti je krajnje žalosno da ljevica od svog ega i "morala" ne vidi koliko griješi kao i oni na koje prstom upiru. Svi bi toliko mogli dobra napraviti samo da nisu zavedeni.

Nadam se da će MOST uspijeti pružiti Hrvatskoj spas i napraviti balans u ovom neredu i iz svega uspijeti izvući najbolje za ovu zemlju jer stvano nam treba preokret u pravom smijeru u politici. Nedajte se zavarati propagandom kroz medije da će se raspasti ipak zna se ko u zadnje četri godine drži većinu medija u šaci i širi propagandu.

Vrijeme je da prijeđemo preko mosta u bolje sutra!

Imam prijedlog, koristi ponekad zareze.
Ne boj se, neće pomoći sadržaju ali možda pomogne formi.
Osim ako je to element previše za savladati?
01.12.2015 | 11:29
ecvis17 kaže:
smayoo kaže:
Ne smatram ja da je netko primitivac zato što ima drugačiji svjetonazor od mojeg, nego zato što ne prihvaća da netko može imati drugačiji svjetonazor od njegovog, a uživati ista prava.

Nije li to svjetonazorsko pitanje? Naravno da interese države treba staviti kao primarne, no koliko je način bavljenja time odvojiv od ideološke nadgradnje?

Ne znam koliko je odvojiv. Znam da do sad u Hrvatskoj nitko nije ni probao. Nitko se ne bavi oživljavanjem ekonomije. Svi samo mašu ideologijom. A klinci odseljavaju jer nemaju kruha. Pa ti vidi.
02.12.2015 | 09:56
Riba kaže:
Josip R. kaže:

Huh. Razlika izmedju tebe i, recimo, mene je sto si ti toliko siguran da si u pravu a svi ostali su izmanupulirani. Ja npr. nisam nikada 100% uvjeren da sam u pravu, to je ono sto ti nazivas "okretanjem kako vjetar puse" a ja samo svjesnoscu da nikad ne znam sve. Tebi je zivot puno jednostavniji i iskreno ti pomalo zavidim na tome.

Već sam napisao prije da nisam ni ja 100% imun niti sve znam.

Nego mene zanima ako dođe do ponavljanja izbora hoće te li dati Mostu glas ili će te poduprijeti nastavak propadanja i uništavanja HR pod pokroviteljstvom partija SDP i HDZ?
02.12.2015 | 13:03
Josip R. kaže:

Nego mene zanima ako dođe do ponavljanja izbora hoće te li dati Mostu glas ili će te poduprijeti nastavak propadanja i uništavanja HR pod pokroviteljstvom partija SDP i HDZ?

Mene zanima tko te je učio hrvatski pravopis?
02.12.2015 | 14:35
havdic kaže:
Josip R. kaže:

Pa ježi ga prošao sa prolaznom ocjenom. Nismo svi odlikaši. A razumijemo se i bez svih tih pravila pravopisa, gramatike i sl...
02.12.2015 | 14:43
havdic kaže:
Josip R. kaže:

Nemoj ni ti sada u detalje. Mozda je covjek bio dobar iz Marksizma.

Nismo svi za sve nadareni
02.12.2015 | 18:10
drlovric kaže:
havdic kaže:
Josip R. kaže:

Nemoj ni ti sada u detalje. Mozda je covjek bio dobar iz Marksizma.

Nismo svi za sve nadareni

Možda i to... jedino što mu fali godina, jedno 15-ak na trenutne
02.12.2015 | 19:38
Josip R. kaže:

Ako dođe do ponavljanja, neće mi biti mrsko ovaj put sjesti u avion i dati im glas.
04.12.2015 | 12:37
Riba kaže:
Josip R. kaže:

Ako dođe do ponavljanja, neće mi biti mrsko ovaj put sjesti u avion i dati im glas.

Ovakvome MOSTU nikad. Ali Petrini, da izađe samostalno, vrlo rado.
04.12.2015 | 16:53
Kakav Petrina! Ako ovo usere, mislim da je politički gotov.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 3 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO