Izbori 2015
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izbori 2015

24.12.2015 | 06:43
24.12.2015 | 16:14
zabac kaže:

No, da...
24.12.2015 | 17:19
A di je ovaj Orešković bio '91
24.12.2015 | 18:55
Meni je ovo sve što se događa nakon izbora - super. Imao sam svojedobno jednu susjedu u neboderu koja je živjela sama, s nebrojeno mačaka (barem 30) koje su sve bile predebele i najmanje 22 sata dnevno su spavale naokolo po namještaju. Drugi susjed koji je stanovao na istom katu imao je dobermana koji bi svaki put režao kad bi ih nanjušio, a jednom se slučajno dogodilo da je žena taman izlazila iz stana dok je njen susjed s dobermanom čekao lift. Pas se otrgao i uletio u njen stan među te mačke i napravio pičvajz, a neke od njih su istrčavale iz stana neviđenom brzinom.
Ova me situacija po nekim elementima dosta podsjeća na to. Naravno, ne tražite stopostotne analogije. Ali već sama nervoza koja vlada među političarima mi je super.
24.12.2015 | 19:20
Samo da se još neki odluče hoće li na kraju postati dobermani ili poslušne mace.
I da naravno vole građevine.
24.12.2015 | 20:26
To čak nije ni bitno u ovom času, zato što naš glavni problem nisu pokvareni političari, nego to što 80% populacije ne želi poštenu vlast, nego nepoštenu vlast koja radi u njihovu korist.
24.12.2015 | 20:37
I to je istina
25.12.2015 | 06:31
mislio sam da su ovi nasi profesionalci..

ali vasi su profesionalci nad profesionalcima

mislim na ove glumce
04.08.2017 | 09:07
Tu ste mi srali a sad vam evo karina.
www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatsk...pucati-na-izbjeglice
04.08.2017 | 09:13
Hvala ti na lijepim željama svima nama.
To da će se možda morati vraćati u prvu zemlju EU koja ih je primila se nagovještavalo još lani.
Zato se slažeš da smo trebali dići žicu i pucati po ljudima?
Kako ne shvaćaš da smo kao zemlja dovedeni pred gotov čin?
Da smo to napravili, proglasili bi nas neonacistima, ili bi ti bilo drago da to postanemo - ne shvaćam?
Sada se EU pere sama od sebe i jebe nas u mozak samo zato jer smo bili prvi na putu u ulasku u tu fucking Uniju - to stoji.
04.08.2017 | 09:26
I malo čitam prošle postove ove teme - MOST je postao isti k...c kao i dvije glavne stranke.
I još nas nabacio na dva izbora jer se - eto, ne mogu složiti oko broja fotelja koje bi njihovi grijali.
Ma katastrofa...
04.08.2017 | 09:58
zabac kaže:

Ne kužim... Gdje je tu karina?
04.08.2017 | 10:31
Izaberi ciju god zelis.
@Kloba, nemoj sad uvelicavati. Trablo je uvesti kontrolu, a ako policija ne moze, moze vojska. Ali neeeeeee, jadna nejac, puskom na njih, siroti bla, bla, bla, bla.
Da, zicu i vojsku dici. Ali kizo ne moze iznavjeriti partiju i pustao je svakoga bez kontrole. Ostojic im se u supak uvlacio.
04.08.2017 | 10:55
Iskreno Žabac - tu više niti sam ne znam šta smo trebali napraviti. Možda postupiti kao Orban, jer zanimljivo mi je da su susjedi slali samo nama te izbjeglice, a Mađarima ne... Valjda je ta žica, koliko god mrzim tu ideju, odlučila stvar...
Isto tako, sestra mi radi u Centru za mirovne studije pa ti je ovo provjerena informacija, tu dolaze po azil i iz Maroka i sličnih zemalja u tom valu izbjeglica jako puno ljudi. Pa Maroko je ok, nije u ratu?!?
A ovi šverceri ih oderu za 300 eura po osobi i odvedu ih do CMS-a u Zagreb i tvrde im da će tu dobiti azil, onda im oni moraju reći da tu u Centru ne izdaju službene papire nikakve, te objasniti kako ovdje stvari stoje - te da jedino mogu pomoći tako da napiju žedne i nahrane gladne pa ih odvedu u najbližu PP da se registriraju.
Ma katastrofa.
Ali ja najviše krivim Amere za to, oni slože sranje a mi na totalno drugom kontinentu žderemo govna.
04.08.2017 | 11:00
Sad neka te iste jadne ljude udome oni koji su zagovarali slobodan ulazak i prolazak. U čem je problem? Ionako imamo para na bacanje pa se možemo brinut o svemu i svakomu!!!!
04.08.2017 | 11:20
Super je Putin rekao Stoneu u tim "Intervjuima s Putinom": vi Amerikanci se samo igrate rata. Niste na domaćem teritoriju imali rat (isključimo li jedan napad na Pearl Harbor) od civilnog rata prije 152 godine (trajao od 1861. do 1865.). Vama je rat igra, a ulažete godišnje 400 milijuna dolara u ratnu mašineriju...
04.08.2017 | 11:22
Socijalisticu Merkel treba kriviri. Ona je zakuhala sranje. Sad kao uveijedjena frajla i dalje nama nabija kajle.
Prvo sere o dvije brzine (mi i oni - bas totalitarno kao i Kizo) onda se mi koji smo oznaceni sporima hocemo organizirat (Inicijativa tri mora), a njoj pocinje nervoza jer shvaca kako je ro sila od nesto vise od 22% stanivnistva i 28% teritorija.
Madjari i Poljaci imaju pravo. WFM Nebu se baba mjesala u unutarnju politiku.
Kako bi sprerno djalila problemw, a prava zadrzavala za sebe.
Britanci su izasli i vidite sto im Merkelica radi. Nebi se cudio da za 10 godina jos drzava izajde iz EU.
04.08.2017 | 11:26
Prije par godina bi te proglasio ludim - Žabac, najiskrenije.
Sada mislim da sam lud ja...
Samo znam da mi najmanji uvijek najebemo najviše.
I šta da radimo, a ništa - kupimo vazelin za idući put da ne patimo toliko...
04.08.2017 | 11:54
I dalje ne kužim kakva je to točno nama - "karina"?
04.08.2017 | 11:56
JOHN kaže:
Sad neka te iste jadne ljude udome oni koji su zagovarali slobodan ulazak i prolazak. U čem je problem? Ionako imamo para na bacanje pa se možemo brinut o svemu i svakomu!!!!

Može! Ja ću, evo, udomiti jednu obitelj iz Sirije, a ti preuzmi nečiji kredit u švicarcima! Može?
04.08.2017 | 14:02
smayoo kaže:
I dalje ne kužim kakva je to točno nama - "karina"?

Žabčev način da nam kaže kako smo svi (barem ljudi koji su sudjelovali na ovoj temi) ispali na kraju u krivu, a on i Josip R. u pravu.
Mada ni meni nije sjela prva rečenica, ali - koliko sam shvatio - to bi bilo to...
Mada i sam počinem uviđati da često ovdje ne shvatim dosta toga na prvu.
Al' dobro je Dijete predložio, tko te živcira, čitaš ga k'o Modnog Mačka - i mrakić!
(Žabac - ovo nede tebe, niti ikoga konkretno - da budemo precizni)
04.08.2017 | 14:11
Meni je super drago, mozes misliti. Nisu trebali uopce preko RH ici. Grcka je prva zemlja EU koja je njih prihvatila, ali su se grci uvukli njemackoj do dzona u supak i njih kao zaboravili, a nas guze. Dobro je poljak rekao: bolje ekonomska nego izbjeglicka kriza.
04.08.2017 | 14:27
Čekaj, čekaj - ovo znaš pouzdano?
Imaš li ikakav dokaz da im je prva zemlja ulaska na terirorij EU Grčka, a ne Hrvatska?
Jer to mijenja priču skroz, ali ja sam mislio da su njihove rute migriranja bile drugačije i nisu išle preko Grčke.
04.08.2017 | 14:34
smayoo kaže:
JOHN kaže:

Može! Ja ću, evo, udomiti jednu obitelj iz Sirije, a ti preuzmi nečiji kredit u švicarcima! Može?

Ja od Sirije luka nit je nit mirisao, osim naravno da nam se nameće moralna obaveza. No, imamo mi dovoljno svojih problema da bi brinuli o tuđim.
O njima se trebaju pobrinuti oni koji su tamo i kuhali. Uostalom, zvali su ih i ljudi su to prihvatili. Bogte, pa nisu to kućni ljubimci, malo bi imao pa nebi. Tako se ne pristupa ni prema životinjama.
Uostalom, zašto bi ti primio obitelj? Primit češ onog koga ti pošalju, možda 2-3 muškaraca u dobi od 20-30g. Nije plemenito, u takvim situacijama, birati!
04.08.2017 | 14:59
Kloba kaže:
Čekaj, čekaj - ovo znaš pouzdano?
Imaš li ikakav dokaz da im je prva zemlja ulaska na terirorij EU Grčka, a ne Hrvatska?
Jer to mijenja priču skroz, ali ja sam mislio da su njihove rute migriranja bile drugačije i nisu išle preko Grčke.

Pouzdano se bez čvrstih dokaza ništa ne može tvrditi, ali zdravom razumu je i ova slika dovoljna:

static.independent.co.uk/s3fs-public/sty...e-routes-graphic.jpg

Dakle, po svemu bi Grčka trebala biti ta koja bi po 'EU pravilima' primiti sve neželjene izbjeglice, ali naravno, to se neće nikada dogodit.
04.08.2017 | 15:24
Jebote, stvarno...
A zašto nisu ulazili u Bugarsku pa preko Rumunjske do Mađarske - pa do dalje do iste željene destinacije? Dobra se pitanja tu otvaraju čovječe...
I ako su stvarno ulazili u Grčku, pa šta ta zemlja drži kao adut u rukavu?
04.08.2017 | 15:25
Najviše će primit onaj, možda kako bi zabac slikovito opisao, čiji je šu..k najotvoreniji. A zna se tko je to.
04.08.2017 | 15:51
IMG_0458.PNG

Molim te Kloba. Grcka je na balkanskoj ruti.
04.08.2017 | 15:51
Ne znam tocko kud su bas ti spominjani isli.
04.08.2017 | 16:33
Kloba kaže:
Jebote, stvarno...
A zašto nisu ulazili u Bugarsku pa preko Rumunjske do Mađarske - pa do dalje do iste željene destinacije? Dobra se pitanja tu otvaraju čovječe...
I ako su stvarno ulazili u Grčku, pa šta ta zemlja drži adut u rukavu?

Jedan od razloga je to što je ta ruta par stotina kilometara duža nego ova preko RH.

Ali pravo pitanje nije, zašto su odabrali rutu koju su odabrali, pravo pitanje je zašto su uopće išli tamo gdje su išli, i zašto sada ne idu.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 20 minuta
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.
  • Yonkis: Hvala Kile, vidi ovdje [link]
  • Kile: Za sve koje koriste Apple Watch od sada HT nudi multi sim tako da sat radi bez iPhona ako ima cellular opciju.
  • Yonkis: 18.3.2 verzije su dostupne kao i 15.3.2 za Sekvoju
  • kupus: eh moj dream, mislim da si fulao forum
  • dpasaric: Evo stiže tuce za tebe, cijena sitnica! :)
  • smayoo: Davore, pa to je prava prilika. Naruči mi odmah 10 komada. :P
  • smayoo: mislim da ne
  • dreaMMAster: Jel ima na forumu generalna tema o novom M4 Airu?
  • dpasaric: :)
  • dpasaric: Mac Studio u top konfiguraciji nešto preko 15.000 € PDV
  • dpasaric: Stigle CTO cijene za MacBook Air 15" M4 u Voćarnu... ostalo će ovih dana!
  • Yonkis: Kako instalirati Apple Sports app ako imam na svom hrv acc eura?
  • Yonkis: Raid? Za komarce? Za Siri?
  • drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" :) Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
  • Yonkis: Look how they massacred my boy [link]
  • kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
  • kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
  • Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje :)
  • Ender: @ZoPaj: toliko cesto? :) podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana :)
  • Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju? :)
  • ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz ;)
  • hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac" :D
  • hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer. :P
  • Borisone: Fali kontekst. Ako hal9000 ima preko šest banki taj "tako davno" moče biti i jučer. :-)
  • Ender: @hal9000: tako sam nesto i pretpostavio :)
  • hal9000: @Ender Nemam pojma! Toliko davno je to bilo da se ne mogu ni sjetiti! :D
  • Borisone: Novi Mac Studio, MacBook Air, iPad Air i iPad.
  • Borisone: Toliko najava ovaj tjedan a vikalica šuti.
  • Lihto: Its Been 84 Years XD
  • Ender: @hal9000: posle koliko vremena je bio taj restart?
  • hal9000: Danas sam restartao Mac! :O
  • kupus: @yonkis :D
  • ping: Pa HR koristi samo Skype. Ne bi to znao da to svaki put ne naglase. Ptrm skype iz Rima, putem skype iz Bruxellesa…
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...
  • smayoo: zar to itko još koristi?
  • Zdravac: Skype se gasi u svibnju! RIP :(
  • Yonkis: iPad 10th gen se izgubio pa psuješ ili..? :)
  • kupus: traži se ipad 10th gen, PM
  • hal9000: Hihihihihihihi: [link]
  • Zdravac: jura22, s obzirom na cijene rada, bravar mu je kod nas najskuplje rješenje
  • jura22: Daj bravaru da napravi. Jedan taj je malo jeftiniji od MP1.1.
  • kupus: [link]
  • kupus: Ako ne nadjes, 3d print je ok rjesenje
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Nabavi ove nove koji mogu prihvatiti i nove velike diskove, nisu strašno skupo:
  • dpasaric: Teško da će ti to ikada itko imati viška! :)
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, ima li tko viska HDD sledova za MacPro 2009-2012 (4,1-5,1)? :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (283)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO