06.08.2017 | 01:09
Još uvijek imaju kredit u švicarcima?????, po tome kako si opisao svoje poznavanje, vjerojatno je riječ o nekolicini vrlo mutavih ljudi ili ljudima s malo viška novaca.
Ja takve ne poznam. Očito se ne krećemo ni u približno istom krugu ljudi.
Uostalom, tako je svejedno jel prva ili druga nekretnina, auto, usisavač ili štogod drugo. Poanta je u pljački, kao što je poanta o pljački koja slijedi od 01.01., pa i za prvu nekretninu.
Moja je nekretnina starija od 30g., fino ću zapalit cigaru, gledat svoj manji koeficijent za razliku budaletine koja je kupila nekretninu mlađu od 10g. Samo što moja stara ima čuda neviđena od opremljenosti, a nečija tek sagrađena tri žarulje bez lustera jer za više od toga nema novaca i slagat će stan kroz mjesece ili godine. Dosadašnja komunalna naknada x starost nekretnine x stanje nekretnine!!!!!Jel tako tumačimo stvari, nakon što smo digli kredite ili nakon što smo kupili nekretnine, ne znajući koja nas prevara čeka? Jel se ja toj budaletini nakon 01.01. trebam smijat i držat mu prodike. Čovjek trpi, štedi za bolje, oduzima si od usta za bolju(noviju) nekretninu. Šta bi trebalo tada? Gurnut mu ga još jače. Ima budala koje vole primat što jače. Ja ne volim niti to želim svojoj djeci. Previše sam se ja do sada odrekao novaca u životu kroz razne namete na plaću, pdv itd. Želim drugu i novu nekretninu za svoje dijete i ne želim jebenu kaznu zbog toga. Nemam para jer mi država već 11g oduzima gomilu novaca. Vjerojatno ću dignut kredit al znam za što ga dižem. Za djetetov krov nad glavom kojem će trebat za 15-ak godina. Za to me treba kaznit ako sam to kupio još jućer ili namjeravam to odraditi danas?
Za one koji imaju po 5 ili više nekretnina(npr. Banke, apartmanoši koji zarade i po par godišnjih plaća kroz dva mjeseca), gomilu ovršenih nekretnina(npr banke). Neka raspale po njima.
Bertone, razmisli prije no što raspališ. Pogledaj širu sliku, pa budi objektivan ako je moguće.