08.07.2017 | 22:21
Pa dobro, koliko puta čovjek tebi treba reć ajmo stat?
Koliko puta te treba zamoliti da prestanemo?
Koliko ti puta reć da si ti u pravu?
Dosadan si više, majke mi...
A ako hoćeš citiranje, evo ti, manijače:
"ja samo velim da je onaj kome je nešto tako nebitno i plitko, kao što je biti navijač, glavna stvar u životu - da je taj budala, i iza toga stojim, jer ni on sam, osim valjda nekakvog trkeljanja da sam sebe opravda, nema pojma u čemu je poanta biti navijač... tako da nemam pojma zašto liječnik ne bi vozio motore, ili uopće što je čudno u tome da intelektualac voli motore... iako je to, po meni, promašena usporedba, jer motor JE njegov, on ga posjeduje, on ga je kupio, dok navijač od kluba nema NIŠTA, barem ne materijalno, a o onom "duhovnom" bi se isto dalo popričati, ako sa nikim drugim, a ono sa prihijatrom..."
Ja onda imam lude usporedbe? Ja pričam o pokretu cijelog grada i u Barci i u Splitu, od doktora, intelektualaca, ribara - ne govorim o navijačima balonjama. U te se skupine djeca učlanjuju kada se rode, takav je to mentalitet. Ne toliko nogomet, koliko kontra vlasti i glavnog grada - što si ti proglasio, rječju - jer znamo da jesi pa ne njajke - idiotizmom. A ja ti 15-i puta ponavljam da oni nisu samo navijači, nego da vole nenormalno svoj klub i to je to. Od Starog Placa preko Poljuda do Camp Noua.
Od staraca brijača, do postolara i doktora znanosti. Malo i Velo misto nisi gledao, očigledno...
I onda još pohvalim, znači idem tebi u prilog, da ima stvarno pametnih ljudi koji vole motore - sve ne bi li stali s ovom IDIOTSKOM raspravom, ali NEEEE - ne može čekić shvatit - pretvrd je to metal...
Išao sam se pomiriti i priznati ti tvoje, a to tvoje razumijevanje mojeg si upravo dokazao...