10.10.2017 | 11:16
Mi smo blizu trafostanice jako - to pouzdano znam. Ja sam inače od 26 brojeva u ulici na broju 12, i donji dio ulice je na jednoj, a gornji dio ulice na drugoj trafostanici. Ali, ona je (ta koja je od gornje strane) u idućoj ulici. Gdje je točno moja, ne znam - ali nije puno dalje.
Jer kada nestane struje - onda zovu susjeda sa broja 16, kojem je ovaj koji mi je bio sinoć doma i već je u mirovini, a živi na broju 20 - i našao posao u HEP-u.
Znači, provjeriti multimetar drugi?
I još jedan palac
Zabolit' će me palci, jebate
Hvala i tebi Smayoo, još jednom!
P.S. To su inače obojica terenci, nemaju fakultete, ali su dugogodišnjim radom došli do mjesta voditelja nekih svojih ekipa, odjela - nemam pojma - vi ćete znati bolje.
I kako ovaj stariji zna posao, sumnjam da mu je multimetar loš, ali previše si točnih savjeta dao da ovaj ignoriram. Imam tog mlađeg, i još jednog koji se kuži u struju s broja 11, jer je bio domar u nekoj školi - tako nešto.
I na vrhu ulice bivšeg člana uprave HEP-a zaduženog za distribucijsku mrežu: Ivicu Toljana, koji je sjedio u HEP-u pod Mravkom. Kako smo mu se smijali kada je mucao kada je Dalmacija ostala bez struje, pa je morao davati izjavu na Dnevniku prije 10-ak godina, ako se netko sjeća...
Malo je kurčevit tip, pa zato. S nikim se ne pozdravlja skoro u ulici, a jbg. Sada radi u nekoj privat tvrtci, i nije mu nimalo loše.