28.03.2020 | 23:40
JOHN kaže:
Imam neugodno otežano disanje i ponekad suhi kašalj. Moram priznat da me do maloprije šorala panika...
Ja sam u prošlu nedjelju dobio temperaturu. Varirala je između 37.2 i 37.4°C. U ponedjeljak sam uredno nazvao ambulantu da prijavim slučaj i sestra mi je rekla da odmaram i da si uzmem Lupocet ako prijeđe 38°C. Slijedeća tri dana je temperatura tako varirala i u srijedu sam izmjerio 36.7°C. Nakon toga više nisam mjerio da ne pokvarim prosjek
Nisam mjerio do danas kad mi je krv odjednom lupila u uši i osjetih se loše. Da još kažem da sam se jučer i danas (do incidenta) osjećao fenomenalno. Onak, baš sam bio sav super.
Dakako, svjestan da smo svi skupa u psihozi, prvo legnem u krevet i pokušam se smiriti. Udahni, izdahni, moli, meditiraj.
Anyway, tijekom umirivanja skužim da mi počinje nedostajati zraka. Nos mi se sasvim osušio. Drama. Mjerim temperaturu... 37°C. Manje od očekivanog, al svejedno ne valja.
Uspijem sve to nekako umiriti. Bit će dobro. Kadli skužim da mi neka budala sjedi na grudima i da apsolutno ne mogu disati kako se spada. Panika! Meditacija više ne prolazi. Izvan sebe sam.
Ehm... Da sad sam sebe izbacim iz ovog dramatičnog opisa... Vidim da sam malo zabrijao
Uglavnom, još sam pola sata hodao po sobi amo-tamo dok nisam došao sebi. Cijelo vrijeme sam pokušavao doći do racija i osloboditi se bilo kakve psihoze i ostalih pizdarija. U glavi sam na papiru zbrajao, oduzimao, dijelio, množio, računao vjerojatnosti i sl. Čista matematika. A nema do matematike
Dakle, JOHN, ne brini. Osim ako imaš razlog za brigu
Vjerojatnost da imaš korona virus je prilično mala. Vjerojatnost da imaš psihozu je sad već iznad 100%
Danas i ja imam problema s disanjem i najviše to pripisujem psihozi i česticama s udaljene azijske pustinje nego virusu. No, ovaj dio što pripisujem virusu, gledam kao doprinos imunosti krda. Ak je zbilja virus, onda se dobro držim i ne djeluje kobno po mene. Barem za sad
Koliko sam shvatio, vitalan si čovjek i ne brinem da bi i sa covidom-19 imao većih problema.
U zadnjih tjedan dana sam imao sve (blaže) simptome covida-19, a mislim da uopće nemam jebeni covid. Vidi koliko se to na tebe odnosi. Realno, psihoza je veća od stvarne mogućnosti. Ovaj potres nas je sve dodatno uzdrmao. Za sebe znam da sam taj dan puk'o. Slomilo me. Šta god da to značilo