20.01.2022 | 13:02
Moonlike kaže:
Air
Priča je krenula od pretpostavljenog broja umrlih od Covida. Nitko nije spominjao ukupni broj umrlih od ne znam čega.
Poanta je da je ukupan broj umrlih od pocetka pandemije veci od prosjeka ukupnog broja umrlih uzadnjih 10 godina. Pa da priupitam cemu da pripisemo taj povecani broj umrlih?
Opet ti po svom i ne zanima te što sugovornik govori.
Ali eto ja ću to odgovoriti i na ono što ti želiš reći iako nema veze s onim što ja govorim.
NItko nije rekao da Covid ne postoji i da ljudi ne umiru od Covida.
Znači postoji broj mrtvih od Covida.
U ukupnom, povećanom broju umrlih za vrijeme pandemije se nalaze i oni koji su umrli od drugih bolesti jer je reducirano liječenje svih drugih bolesti.
Jura22: straim debelim dupetima
Air: broj je netocan i nedokaziv
Eto, onda ja ne znam cemu da pripisemo taj povecani broj umrlih od pocetka pandemije? A broj nije uopce zanemariv...
Air
vidi čuda cijeli svijet ne radi obdukciju kada je u pitanju Covid
Netocan podatak! U vecini zemalja se obdukcije provode, tako da ti cijela stvar ne pije vodu.
Air
TI demantiraj tu činjenicu.
Evo demantirao sam je
Ha ha.
Air
To što su neki u zadnjih par mjeseci napravili nekoliko obdukcija
Opet netocan podatak! Vecina zemalja provodi obdukcije bez prestanka i nisu stale zbog pandemije. Npr. Rusija koja je imala jedan od najvecih brojeva zarazenih i umrlih. Posto tvog podatka nema jer ga je cenzura maknula, ovaj podatak vjerojatno ne zelis pronaci
Eto ga sad. Liječnici u HR govore da nema obdukcije na Covid pacjentima a ti znaš suprotno. Bit će da si ti zasukao rukave a da oni to ne znaju.
Air
Kad smo kod brojki evo i novi rekord i novo utjerivanje strah u kosti ljudima koji se ne mogu obraniti od takvih zlobnika.
Ja ne znam koje to zlobne mainstream medije ti citas?,
koji mediji su mainstream je već bilo ovdje pa se neću ponavljati.
no ono sto ja citam okolo je da se mjere ublazuju, neke zemlje vec razmisljaj o ukidanju covid potvrda (s cime se ja potpuno slazem jer mi je ta mjera jedna od najvecih gluposti ikada izmisljena), vecina "zlobnih i korumpiranih" znanstvenika govori o nepozeljnosti, nelogicnosti i stetnosti daljnih booster-a (od cetvrtog nadalje) i tako... ja te stvari citam.
Ta većina "zlobnih i korumpiranih" znanstvenika je prije mjesec dana zagovarala i četvrtu dozu za sve.
A prije toga i booster dozu za sve.
A prije toga i drugu dozu za sve.
A sve to se utvrdilo kao neopravdano i neutemeljeno.
To su mi vrlo uspješni znanstvenici.
Samo ih slijedi i biti će ti dobro jer oni tako kažu.
Cak niti "Berosi i Capaki" vise ne forsiraju cijepljenje... Znanost je slozna da je omikron varijanta prevladala, ista je blaza i ne izaziva teska oboljenja u broju koji bi zatrpao zdravstveni sustav. U nivou prehlade, gripe... jedino sto je jako zarazan, pa ce biti daleko veci broj zarazeenih od broja prehladenih i gripoznih
"Znanost" koju ti spominješ koliko ja vodim je ekstremno promjenjiva i prevrtljiva.
Ta ista znanost je do prije mjesec, puna 4 mjeseca glasno strašila ljude omikronom iako je znanost, iz zemlje u kojoj se omikron pojavio i ekstremno proširio, na osnovu činjenica tvrdila da je omikron višestruko manje opasan od delte.