22.08.2022 | 20:44
Daddo kaže:
Mene više zanima epilog ona 3 fikusa koja su to navodno postala radi cjepiva kao što je to smayoo ranije naveo, a nisu izašla ni u jednoj statistici.
Između ostalog, jedan od odgovora je i taj da statistika nije vjerodostojna. A tim su žrtvama, odnosno njihovim obiteljima lakonski odgovorili kako se "ne može dokazati" da je njihovo stanje prouzročeno cjepivom.
Danas, 20 mjeseci nakon toga, nakon utrošenih 5+ milijuna doza cjepiva i bez ikakvih epidemioloških mjera, nakon dvije turističke sezone u kojima je samo u 2021-oj bilo 13.8 milijuna gostiju imamo “samo” 16 579 umrlih.
Da, to je _samo_.
Gdje je taj “prirodni imunitet” i tko ga je stekao?
Svatko tko je prebolio, naravno. A kakvo je to tebi pitanje? Očekuješ li uopće odgovor na njega ili samo podbadaš bez stvarne namjere da konstruktivno diskutiraš?
Na koga je potrošeno 5+ milijuna doza ako je od 3,8 milijuna stanovnika njih 500 000 ispod 16 godina starosti koje ne cijepimo? Od preostalih 3,3 milijuna cijepljeno je 69,9% dakle 2,3 milijuna.
Pa eto, sam si sebi odgovorio. Ako je 2,3 milijuna cijepljeno, dvije doze svakom, to je 4,6 milijuna. Ostatak do 5+ milijuna su ekstra-ustrašeni i ekstra-poslušni koji su otišli i po treću dozu.
Gdje su svi ti silni mrtvi zbog cjepiva ili teško stradali?
Koji "silni"? Naravno da se ne radi o tisućama takvih, ali itekako ih ima. Ovdje kod nas se ni za koga od njih "ne može dokazati povezanost s cjepivom". Završe u banani tri dana nakon cijepljenja, ali se ne može dokazati.
Ti ne bi u to povjerovao niti da ti ih netko naslaže jednog za drugim, jer si jednostavno odlučio da nećeš u to vjerovati.
Ozbiljno pitam. Ako ih je na 300 000 bilo 3 za koja samo smayoo zna - koliko nas bi moralo znati svoja 3 na 2,3 milijuna ljudi?
Naravno da ne znam samo ja. Osim članova njihovih obitelji, susjeda, kolega s posla, prijatelja i poznanika, zna i medicinsko osoblje u bolnici, koji im nisu smjeli reći istinu.
A nema ih. Ili šutimo ko zadnje pizde?
Naravno da ih ima. Da, neki šute. Ko zadnje pizde? Pa eto... ili kao ljudi koji se boje za svoju egzistenciju.