15.01.2023 | 00:09
m@xym kaže:
A protiv gripe vulgaris se cijepiš jednom i više nikad ne moraš?!
1) Dosadašnja cjepiva protiv gripe nisu mRNA i to je već velika razlika. Kod mRNA ima previše nepoznanica i opasnih nuspojava, plus cijela priča onih švedskih znanstvenika, koju tek treba opovrgnuti ako nije istina, da se dio integrira u naš genetski materijal i onda tijelo nastavlja producirati što treba i ne treba. Pogledaj raspravu onog australskog senatora (koji je te struke) s njihovim "Berošem" na tu temu, bilo je baš zabavno kada nije mogao dobiti suvisle odgovore gotovo ni na što.
2) Najvažnije - cjepivo protiv gripe uvelike funkcionira, svake zime do ove sam se cijepio protiv gripe i niti jednom je nisam dobio, a prije jednom do dva puta godišnje. S druge strane, gotovo svi koje poznajem koji su "cijepljeni" za covid su ga na kraju i dobili.
3) Specijalist epidemiologije kojem vjerujem mi je rekao da su ta cjepiva protiv gripe odlična i da gotovo da nemaju nikakve nuspojave. Da, isti onaj koji mi je dobronamjerno rekao da se NE cijepim za covid.
4) Cjepivo protiv gripe ima potpunu dokumentaciju i sve u vezi njih je poznato i jasno.