Kako big pharma igra prljavo s poreznim novcem kojeg koristi "za istraživanja", a onda time kupuju vlastite dionice, zanemaruju kliničke testove i ono što mi platimo kroz porez, oni zaštite svojim patentima.
Ako ovo nije senzacija, ne znam što je, ali već smo toliko otupjeli na vijesti o korumpiranim zlikovcima iz Pfizera, da ne znam što se više treba dogoditi da ljudi shvate s kakvom mafijom imamo posla.
Sjećate se ekipe iz "Project Veritas", oni koji su podmetnuli "eskort damu" tipu iz FDA? Nakon što je strpljivo dejtala tjednima, na kraju joj se tip izlajao kako korumpirano rade i kako im big-pharma plaća milijune da im gledaju kroz prste.
Danas su tako upecali još veću ribu - Jordon Trishton Walkera iz Pfizera, on je njihov "Director of Research and Development - Strategic Operations and mRNA Scientific Planning".
Priznao je da sada rade na mutacijama covid virusa, ali ne smiju to tako niti definirati, pogotovo notorni Faucijev "gain of function", pa su izmislili novu sintagmu "directed evolution" s kojom pokušavaju dobiti opasniji soj virusa.
I nakon što su ga snimili, prišao mu je novinar Veritasa i ovaj je poludio i počeo vikati "Ja sam lažov, ja sam lažov, sve sam izmislio da impresioniram komad!", a zatim nasrnuo na novinara i bacio mu iPad, vjerojatno ga je želio oteti i uništiti snimku ne znajući da nije bio sniman na tom iPadu.
Pa mora biti kraj.
Sada bude nova pandemija da nam uvale ista cjepiva kako bi mogli brojati od pocetka.
Stvarno je neozbiljno tjerati ljude na 5. 6. Ili vec neku dozu jer im je ponestalo imena.
Ne krećem se u tim (ravnozemljaškim) krugovima, pa ti ne bih znao odgovoriti.
To ćeš morati pitati onoga što vjeruje da nas Poshipu limited šprica, on prima informacije iz prve ruke (YouTube).
A, što se korone tiče, kažu da je i kraken (nasljednik omikrona) došao kod nas, ali broj oboljelih i dalje stagnira.
E da, i "revolving door" strategija između big pharme i regulatornih agencija za lijekove, pa krasno... korupcija u najgorem obliku i direktno vezana za naše zdravlje.
Pfizer je u brzoj akciji brisao sve tragove da Jordon Walker radi za njih, ali previše je digitalnih otisaka posvuda, pa uz sve veze ne mogu baš sve tako brzo pobrisati, od zajedničkih fotografija, pa do raznih screenshota.
A imaju i zviždača unutar sebe, pa je ovo svježe napravljen screenshot Microsoft Teamsa gdje se vidi da Walker i dalje aktivni zaposlenik Pfizera:
Mislim da sam negdje neki dan pročitao da je Gates prodao većinu svojih dionica u farmaceutskim kompanijama, tj. izvukao se iz njih. Da li je istina, ne znam, no ako je onda brijem da se okreće drugim načinima...
Planira otkupiti svu obradivu zemlju i onda pod krinkom ekologije tamo pustiti da rastu "lijepe zelene šume", a ne da se to obrađuje za hranu za prljave ljudske stvorove. Za njih on ima fine ukusne zrikavce, prhke žohare i sočne strizibube!
I nije to s "lijepim zelenim šumama" loše, ali onda se radije dogovori da se zaustavi eksploatacija Amazone, a ovo obradivo što imamo da se koristi optimalno.
Show, dakle ovome se nisam nadao - čak su Kinezi(!!!) sve objavili s Pfizer skandalom, a naši korporativni mediji i dalje šute! Netko bi se nadao da smo malo bolji od "kineskog totalitarnog komunističkog režima", a kad tamo...
Pa i ne moraš čitati kineski - slike pokazuju isječak videa Pfizerovog direktora koji je tajno snimljen "na dejtu" i gdje čovjek priznaje da "usmjereno evoluiraju" viruse radi zarade i da je to izuzetno opasno i loše za američke građane, ali i njima "cash cow". Još važnije, kaže da regulatorne agencije, koje bi ih trebale nadzirati, rade po principu "revolving doors", što znači da Pfizer ljudima tamo obeća sjajno plaćen posao nakon što odrade svoje i progledaju im kroz prste ili budu smijenjeni radi skandala. Korupcija neviđenih razmjera, ali što i očekivati od korporacija kojoj je kriminal i plaćanje kazni modus operandi, njima je to uračunato u trošak poslovanja.
Niti jedan korporativni američki ili europski medij to nije objavio, od većih samo u Americi oporbeni Fox News i par manjih u EU. Na svim velikim društvenih mrežama je zabranjeno i cenzurirano - osim na Twitteru, zahvaljujući Elonu.
Hvala na pojašnjenju, ali stvarno ne znam kako bi netko tko vidi sliku koju si stavio, a bez ikakvog dodatnog objašnjenja, trebao moći zaključiti o čemu se radi
Jbg, ja se da Twitter i Elon postoje sjetim samo kad ih ti spomeneš u svojim postovima
To je toliko česta fotka zadnjih dana, da sam mislio da je sveprisutna, ali zaboravim da se ljudi informiraju većinom u cenzuriranim medijma.
Ne radi se o izvoru informacija (cenzuriran/necenzuriran) nego o tome da se ljudi (poput mene) ne informiraju svakodnevno o stvarima koje im nisu u žiži interesa
Problem je što se većima informira kome je sisa ispala i tko je koga za guzicu primio.
Mašinerija komglomerata radi svoje, kupuje, podmićuje, uništava, vara krade i laže.
Vjerujem da ste upoznati s terminom Deepfake Video.
Ako ima velika grupa ravnozemljaša, onda ovo prolazi glatko.
cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti
Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni
drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor
smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci