14.02.2023 | 13:49
Ah... da... zaboravih...
Ti si se ono cijepio da bi mogao poći u knjižnicu djetetu posuditi knjigu, poći u poštu, toplinarstvo, na posao...
Da, stvarno, za vrijeme globalne pandemije zarazne bolesti koja se širi zrakom i kontaktom, prioritet je poći u knjižnicu posuditi djetetu knjigu...
Evo, ja sam isto, za vrijeme najstrožih mjera, redovito išao u biblioteku posuditi curama knjige za čitanje...
Upsssss... lažem, nisam išao nigdje, tj. stajao sam doma, po preporuci struke da se socijalni kontakti smanje na minimum.
I onda se čudimo zašto ja vlast morala zatvarati objekte na kojima se se ljudi okupljali u većem broju.
Toplinarstvo nemamo, da mi žena ne radi u Pošti već godinama ne bih znao kako Pošta izgleda iznutra, a sve svoje račune već dugo vremena plaćam isključivo putem mobilne aplikacije banke.
Ali, nema veze, bitno je da meni treba terapija...
No, dobro, neka si se ti nama našetao za vrijeme epidemije, pa makar zbog toga morao biti prisilno cijepljen iako nisi protiv cjepiva. Šetnja je svakako zdrava.
Što se ishoda korone tiče, on je upravo onakav kakav je trebao biti, većina ljudi je stekla imunitet, neko preboljenjem, neko cijepljenjem, netko i jednim i drugim, broj oboljelih više nije alarmantan, više nema pritiska na bolnice.
Meni baš izgleda suprotno, kao da ti nisi previše sretan sa ovakvim ishodom. Kao da ti je žao što pandemija nije još potrajala.