15.02.2023 | 21:46
m@xym kaže:
Komentirao sam uglavnom one video uratke čiji sam sadržaj provjeravao u drugim izvorima, i ustanovio da se radi ili o lažima ili o iskrivljivanju istine.
A ja te pitam da komentiraš sada one linkove gdje zvanične institucije (tzv. "struka") priznaju da statistika retrogradno pokazuje kako i cijepljeni prenose zarazu jednako kao i necijepljeni. Imaš najmanje 5-6 takvih linkova u ovom threadu. Dakle, tvoja "struka" priznaje ono isto što su tvoji "youtube idioti" tvrdili dvije godine ranije.
Da li si ikada čuo ijednog uvaženog profesora iz svoje struke, da je objavio neki svoj rad u obliku videa na YouTube-u?!
Naravno. I to ne jednog. Vjerojatno bi i ti, da si ikad potražio.
Ili, da govori, objavljuje ili radi nešto što je suprotno od onoga što struka kaže.
Naravno. Što god ti "struka" značilo. Suština znanosti je u tome da postoji sukob mišljenja i stavova, da se iste pojave tumače različitim teorijama i da netko tko sebe smatra ozbiljnim znanstvenikom neće prozvati kolegu idiotom ako svoje nalaze temelji na znanstvenoj metodi.
A ovdje se, za ne falit, želi provući teza da je struka radila sve namjerno krivo,
Što god ti "struka" značilo. Ljudi koji sebe u javnosti predstavljaju kao znanstvenici, a dio su establishmenta i jesu namjerno skrivali činjenice i zanemarivali ozbiljne indicije, po naređenju. Ili više nisu bili dio tog establishmenta.
i tako u svih 180 i nešto država svijeta, sve "potkrijepljeno" videima u kojima se spominje samo NIH, Pfizer, Fauci, FDA, Twitter i Von Dee Leyen.
Da. Iako, ni ti, ni ja, niti itko ovdje nije provjeravao kakav je službeni narativ u svih 180 država svijeta, uglavnom smo se držali nekoliko njih koje su nam u fokusu, zar ne?
Ali, eto, oni to bolje znaju, jer struka nema pojma.
Što god ti "struka" značilo, ali ne bih rekao da nema pojma, nego programatski manipulira informacijama.
A ja sam zelot jer mislim da struka i kad pogriješi, i dalje zna nemjerljivo više nego ovi silni stručnjaci sa Fejsa i Jubitoa.
I opet to potcjenjivačko i pljuvačko - "stručnjaci s Jubitoa". Priznao si i sam da itekako ima stručnjaka na Youtubeu.
Kad ste face, budite onda face i kad vam zatreba pomoć struke,
Koje struke? Reci ti meni, da ti se, nedajbože, auto pokvari na onakav čudan način, nešto malo radi, malo ne, pa nije jasno što treba popravljati, kako ti u takvoj situaciji *TOČNO* zatražiš pomoć *STRUKE*? Staneš na ulicu i vikneš "Struko, pomozi, auto mi je pokvaren!"?
Ja se javim majstoru, ovaj mi kaže "treba zamijeniti cijelu blurbnu skupa s dromfuljom, to će koštati 3000€". Ja kažem OK, hvala, javim se drugom, drugi pošteno kaže da ne zna što bi moglo biti problem i predloži da pustimo stvar još malo dok to nešto ne krepa do kraja. Onda nazovem Djuru Genijalca, opišem mu simptome i pitam ga je li čuo za što slično, odnosno što se njemu čini da bi moglo biti problem. I on mi kaže "hm, to bi ti moglo biti to i to, skini taj komad i pošalji u specijalizirani servis na reviziju, čišćenje i podešavanje, koštat će te puno manje nego zamjena bilo čega, a sigurno neće škoditi to napraviti nakon toliko kilometara.". Guess what. Djuro je bio u pravu, a ja sam riješio problem za cca 8x manje novca.
I sad - što? Jesam li ja na kraju napravio nešto po naputku neke "struke" (to mi zvuči kao da je neka tajna masonska loža jbt
)? Jer, od struke sam dobio dva oprečna savjeta, a od Djure, koji
uopće nije automehaničar, treći, koji se pokazao ispravan.
Djuro, sreća da ne objavljuješ videa na youtubeu jer bi te m@xym prozvao youtube idiotom.