11.09.2024 | 08:28
dpasaric kaže:
Nevene, vjerujem da ti je to fascinantno, ali to zaista jest tako. Zbog prirode posla moj adresar sadrži preko 2.500 ljudi. I mnogima sam pomogao, pa i oni pomognu meni. Što se tiče novinarstva, to je u zadnje vrijeme prokleta struka. Sam sam radio na televiziji pet godina, pa od tuda i moje veze među novinarima.
Vjerujem da imaš veliki broj ljudi u kontaktima, ali baš da tebi i isključivo tebi iznose 'tajne', a ne izlaze u javnost s tim, iskreno malo je vjerojatno pogotovo tipa neka random medicinska sestra je eto baš tebi otvorila dušu i prokazala zavjeru. Ja ti garantiram da ima odličnih novinara koji bi se uhvatili te i takvih tema da imaju te informacije iz 'srca zavjere'. Nitko me ne može uvjeriti da su svi u sustavu recimo informiranja (da ne spominjemo zdravstvo) korumpirani, dakle pričamo u tisućama zaposlenika samo u našoj zemlji i svi su potpisali zavjet šutnje. Ono...
Osim toga, zanemario si da ja ne komentiram teme u kojima nisam stručan, ne pratim tematiku i nemam dobre i pouzdane izvore. Znači ti samo primjećuješ one teme gdje se javim jer imam što za reći, a desetine drugih tema koje preskačem, ti ne uzimaš u obzir, tako da slika koju vidiš je neka tvoja projekcija koja nije objektivna.
Nisam zanemario, ni ja ne pratim sve teme, ali vidim da se u većini javljaš i u svakoj si isključivo ti u pravu. Niti jednom nisam naletio na situaciju da si rekao, e sorry, bio sam u krivu.
Nemam baš neki motiv izmišljati ili se praviti važnim, prilično sam samoostvarena osoba u mnogo toga. Ono što govorim, govorim u najboljoj namjeri i s ciljem da potaknem kritičko razmišljanje kod ljudi koji u životu nemaju mogućnost dobivati toliko kvalitetnih informacija iz dobrih izvora nego se hrane na zajedničkom pojilu mainstream propagande interesnih lobija.
Ovo pozdravljam, svako izmjenjivanje mišljenja i iznošenja svoje strane pridonosi obrazovanju sviju nas, ali samo na način kad je to konstruktivno, a ne ovako kako ti radiš, mislim da je ovo dio koji najviše smeta većini ovdje, taj stav ako mene ne slušate onda ste sami zagovornici zavjere i sl.
Sve što sam ovdje brisao kao admin je bilo redundantno, ne može netko upasti "s Marsa", nakon pune dvije godine, u raspravu, ne pročitati stotine stranica rasprave i započeti nit iz početka i tražiti odgovore, linkove i dokaze na nešto što smo već prošli. Sorry, to je onda namjerno stvaranje kaosa i zagušivanje teme.
Rekao sam već da se u konkretnom slučaju nije ništa napravilo, nije se brisalo koliko sam vidio, ostalo je samo na riječima koje su, i dalje tvrdim, bile nepotrebne. Znači, po tvome, da se sad netko registrira na forum i vidi ovu temu, ti očekuješ da će čitati mali miljun stranica teme? Naravno da neće i onda to po tvojim kriterijima podleže pravu na brisanje i prijetnje, naravno, ukoliko komentari ne vuču na tvoju stranu?
I da, sjeti me gdje se to pokazalo da u nečem važnom nisam bio u pravu?
Recimo tema o Ukrajini, tamo si isto tako bio aktivan sa svojim izvorima, linkovima i teorijama kompjuterskih igrica, ali vremenom kako se baš i nije razvijalo kako je zamišljeno, odjednom su se komentari sveli na minimum. Znam, posao, gužva i to...
Za kraj, možeš li napisati svoje kratko mišljenje o chemtrailsima? Čisto da ostanemo u domeni javnog zdravstva da ne ulazimo u ostale teorije poput ravne zemlje, ljudi guštera, slijetanja na mjesec i sl.