23.09.2021 | 19:01
@Air,
Ja nemam granica u svom izražavanju zato što idiote nazivam idiotima?!
A, kako bi ih onda trebao zvati? Metalno retardirani pojedinci?
Ja nisam nikoga prozvao idiotom, nego sam rekao da su idioti oni koji vjeruju u teorije zavjere (tipa: metalna žica u bolničkoj masci je 5G antena, u cjepivu se nalazi 5G čip, cjepivo je napravljeno da bi steriliziralo mlade žene, farmakološke korporacije su namjerno izbacile cjepivo koje nema nikakvu svrhu samo da bi zaradilo gomilu novaca, i slično) idioti, ako si se ti sam pronašao u toj grupaciji, kakve veze ja imam sa tim?
Ja tebe ne doživljavam kao idiota, i ne mislim da vjeruješ u gore navedene teorije zavjere, nego si imao neka vrlo loša iskustva sa službenom medicinom, pa si zato vrlo podozriv prema njoj i nemaš povjerenje u cjepivo jer misliš da nije bio dovoljno vremena da se cjepivo dovoljno detaljno ispita prije puštanja na tržište.
S druge strane, ako ti stvarno misliš da su farmakološke korporacije namjerno pustile na tržište cjepivo koje je nedovoljno ispitano i potencijalno može ubiti veliki broj ljudi ili dovesti do velikog broja vrlo teških nuspojava, samo zato da bi zaradile što više novaca, i potencijalno otale bez posla, ili bez dobrog dijela svojih kupaca, onda ti imaš puno veći problem od moga nazivanja nekoga pogrdnim imenom.