29.07.2023 | 09:29
jura22 kaže:
@cariblanco, tvoja komunikacija je na nivou fašista. Ako netko ne misli kao i ti, to ne znaci da je kontra tebe.
Ja nikad nisam navijao niti za Ruse, niti za Putina, ali nisam niti za Ukrajinu koja nas vuce u recesiju.
Koliko su se Ukrajinci brinuli o ratu u RH? Zato me zaboli da li ce Ruska federacija okupirati Ukrajinu ili nece.
I kakve veze ima cijena rublje, ne koristim, nemam i nije me briga.
Ispadam rusofil isto kao sto sam bio antivakser je eto ne mislim kao i ti.
A nije ti cudno da se EU koristi fasistickim metodama i zabranjuje slobodu govora i pisanja.
To te ne brine? Ne brine te totalitarno ponasanje EU?
S prvim boldanim se slažem. Zato i želim isprovocirati drugo mišljenje, pa da o njemu raspravljamo, jer je moguće da je večina u krivu, ok. Tako da ti ne stoji konstatacija da je moja komunikacija na nivou fašista, jer oni drugo mišljenje ne uvažavaju
Velika većina na ovaj rat gleda instiktivno. Kao npr. kad se neko djete utapa ili može izgorjeti u nekoj vatri. Vi tada nećete razmišljati, da li se možete utopiti ili izgorjeti, nego ćete se ponašati po instiktu...bar se nadam da tako većina misli.
Analogno tome je slična situacija s Ukrajinom, gdje je veliki medvjed napao djete. Opravdanja tog napada, ne može biti, pa i grizliji napadaju djecu.
Trudim se da proniknem u neke druge razloge, ali ih ne mogu naći, a druga strana koja ih možda zna, misli da je to vojna tajna i ne želi o tome pričati.
Možemo vidjeti na indexu, kad su komentari oko rata u Ukrajini, brigadu Ruskih trolova, koji svakodnevno napadaju s istim neistinama. Ok svi znamo da oni to rade za novac..100 ili 200 E mjesečno. Sva opravdanja za ovaj rat su besmislena i na kraju će biti puko osvajanje tuđe teritorije. Da li želiš da se i u budućnosti granice mogu mjenjati silom ili to ne želiš ?
Drugo boldano. Možda se i EU nalazi u predvorju rata, pa su takve cenzure nužne ? Kod nas kad je bio rat, nije bilo baš slobode štampe, zar ne.