04.07.2014 | 07:37
markoveic kaže:
Netko je napisao da je protiv hrasta zbog toga sto su protiv umjetne oplodnje (ili potpomognute). I ja sam protiv hrasta ali i protiv umjetne oplodnje. Jer ustav rh kaže da svi imaju pravo na život dostojan čovjeka...a pri umjetnoj oplodnji umiru ostali embriji. I kada oplodnja uspije dijete često umire - a to nazivamo SPONTANI POBAČAJ!! Nije to spontani, jer roditelji budu upoznati sa velikim rizikom. DIJETE NIJE IGRAČKA, DIJIETE SE NE BIRA.
Kontracepcijske pilule također ubijaju djete, jer često dodje do oplodnje ali zbog isusivanja djete UMIRE GLADNO!! Umire u prvim danima, majka to niti ne skuzi. Šteta sto se o tome premalo govori pa ljudi nisu informirani, a kada im ukazes na to onda burno reagiraju jer i sami to prakticiraju-nesvjesno ubijaju.
Ja sam to napisao. Zar uistinu misliš da u današnje vrijeme parovi koji krenu u postupak nisu dovoljno informirani i da trebaju tebe kao "moralnog prosvjetitelja"??? Pa to je prvo na što ti doktor skrene pažnju kad se pojaviš tamo! (naravno, svi su već upućeni jer su prethodno imali dosta vremena - godine za surfanje i istraživanje relevantnih informacija o toj temi). Ovakvim banalnim i podcijenjivačkim izjavama VRIJEĐAŠ sve one parove, koji nažalost nemogu imati djecu prirodnim putem. Znači, i mi smo za tebe "građani drugog reda"???
Tebi su, pretpostavljam primjer moralnosti svećenici - Od kojih je, (prema mom mišljenju) 90% pohlepno, 80% nezasitno materijalnim bogatstvima i 50% - pedofili! ! ! ! ! ! ! ! - KARIKIRAM
Zamolio bih te da, gledajući se u ogledalo 3 puta ponoviš što si gore napisao, i zatim se zapitaš koliko licemjerja ima u toj tvojoj izjavi. Koliko ti zapravo imaš pravo nametati vlastite "moralne" "sugestije".
Hijoooj, šteta što ovdje na forumu nema ignore lista. Prvi bi mi bio na njoj.
A drugi puta post sroči na način da zvuči kao da iznosiš svoje mišljenje, a NE kao da nas educiraš/prosvjećuješ, jer velikoj većini ovdje to nije potrebno.
Zapravo, bilo bi još bolje da uopće takve postove ne pišeš! ! !
Komentar od Žapca vezano uz ovo uopće neću ni komentirati - Malo je "skrenio"