01.07.2014 | 21:21
Prvo isprike, za komentar nekao sam se dao isprovocirati.
Da se vratim na temu.
HDZ ne podržavam znamo da sku krali, ne svi stoga mislim da i dalje imaju dobroh kadrova a isto tako ima ih i SDP.
SDP također ne podržavam. U početku iako im nisam dao glas, sam ih podržavao ali više ne. Milanović se zaletio nespremansa s ne razrađenim planom. Plan koji je imao nije se ostvario u prvom mandatu stoga teško da će odbiti drugu priliku. Tu su si sami krivi i plan očito nije bio dobra jer je bio loše planiran unaprej osuđen na propast. Ako planiraš dugoročno moraš ispuniti početan plan koji si zacrtao kaka bi dobio rezultate i povjerenje građana za drugi krug.
LInić je hrabro krenuo u borbu i svaka čast što je izdržao dokle je. Neko je spomenuo fiskalizaciju, koja BTW nije izmislio SDP već je delegirana iz EU i trebala bi se nametnuti svim članicama da se dovede red.
Ali Liniću zamjeram konstantno daljnje zaduživanje i podizanje poreza i time direktno smanjivanje potrošačke moći građana i padanje standarda.
Također zamjeram kada stalno spominju kako smo mi stvorili dugove i kako mi živimo u dugovima. Ko smo to mi? Loši poduzetnici i slični. Ja ne živim na dug niti trošim novac koji nemam. Dapače štedim koliko mogu. Roditelji ista priča. I onda oni name govere kako smo se mi zadužili a oni podižu kredite da bi vratili dugove koje su stvorili ti pojedinici koje zako ne goni, i na kraju im se otpisju dugovi. Koje tu lud i kakva je to destruktivna politika?
Nadalje vlada ne reže nepotrebne troškove dovoljno i još u prvom rdu nisu srezali plače sebi i saborskim zastupnicima, niti povlaštene mirovine i ostale beneficije.
I još hrpa ostalih stvari...
Da se nadovežem na gay temu budući da vidim da je smayoo dozvolio malo skretanje s teme.
Ne mrzim gay populaciju ali ih ne odobravam. Bio sam u Americi i igrom slučaja družio sam se s prijateljima rođaka koju su gay (oba spola).
Nisam s njima načimoa temu ali sam se odnosio s poštovanjem i bez predrasuda kao gost. Dugo sam razmišljao o temi i gledao imali opravdanja za i protiv. Jedno vrjieme sam ih i branio ali ne odobravao.
Zašto ih ne odobravam?
Zato jer se osobne apsolutno ne rađaju kao gay, nema genetske preddispozicije. Svako ko tvrdi suprotno, popušio je propagandu i lažna istraživanja koja su pristrana ili interpretirana kako bi podržala tu teoriju.
Djeca se rađaju nevina nisu zla, pa tako ni gay. Od roditelja i okoline upijaju informacije i uče, kad postanu malo starija počinju učiti i kroz medije.
Još u ranijem djetinjstvu poznato je da dečki vide mamu da se uređuje pa znaju ukrasti šminku ili žele probati što ona nosi, curice malo manje kopiraju oca jer su oba spola više orjentirana prema majci u toj fazi, ima iznimaka naravno. Ali to je dječija radoznalost, i neznači da će postati gay.
U fazi ulaska u pubertet, prorade hormoni kojio svi znamo snažno utječu i mogu kadkad nadvladati razum, pa se mladi upuste u spolne odnose i prerano postanu roditelji.
Svi znamo kako postoje više "popularni" klinci, kako i kako svi ne nađu odmah curu ili dečka koji im se sviđa, ponekad do faksa ili kasnije. Neki su sramežljivi, nisu se još razvili, fokusiraju se na obrazovanje, razloga je mnogo. Djeca, dečki se ponekad osječaju nepoželjnim od cura ista stvar je i s ponekim curama. A u toj fazi već dobro znaju što je seks, možda ne kako se prakticira, neki da neki ne.
U toj fazi a i ranije djeca ponekad sama eksperimentiraju iz radoznalosti. Mastrubacija, oralan sex, "normalan" sex, i analan.
Djeca koja nisu poplarna ili nisu još s suprotnim spolom počela ulaziti u takav kontakt. Znaju međusobno eksperimentirati. Dečki vjerojatno više jer hormoni jače utječu na njih.
Pr. u osnovnoj školi sam slušao njemački kao izboran predmet, pa sam prestao, a bio je usred termina, pa sam uz nekolicinu drugih imao slobodan sat. Naravno nesmješ van škole pa lutaš, kucaš na vrata pa pobjegneš i gubiš vr. Tako su prijatelji jednom znali uletjeti u kabinete za boravak koji bi bili prazni, a postojala je televizija. Ponekad bi se tamo djeca igrala, gledala TV nakon što završe zadaču. Ostatak bi bio u susjednoj predavaoni s učiteljicom. I tako su prijatelji jednom uletjeli kad ono sad se ne sječam dva ili tri klinca se guze skinutih hlaća i gačica. Ja i ostalih smo čuli kako nas prijatelji u smijehu zovu da vidimo jer je za nepovjerovati. Klinci s su iznenadili jer nisu očekivali da će neko uletjeti, pa su se rasplakali i plakali da ih ne tužimo. Nismo ih tužili i rekli im da se to radi s curama, o oni kao da vježbaju. Nemorate mi vjerovati ali priči nisam izmislio!
Poanta je da nisu gay ali u takvim situacijama bi mogli postati. Jer danas se masovno propagira gay kao nešto "normalno". Svugdje u medijim, i onda djeca steknu dojam kako je taj put ispravan. A jedno kad su probali možda im se svidi i onda krenu u krivom smjeru zbog utjecaja hormona i lošeg odgoja kroz medije.
Loše izlika kako gay seks postoji u prirdi je također krivo tumačen. Životinje npr. sobovi mužjak skače na mužjaka, ponekad kad je na ženki, ponekad samo na mužjaka, ali često se radi o mlađim mužjacima jer su pod jakim utjecajem hormona. Mužjaci opčenoto skaču na sve što liči na ženku i agresivni su. Pa tako znaju skočiti na penjalice i ili ljude. Psi isto ali to ne znači da su seksualno orjentirani prema ljudima.
Tako da zaključak je da gay nije urođeno a ni prirodno ispravno ali ni neispravno, samo pogreška u odnosu ili psihi zbog utjecaja hormona u razvoju.
Zatim ljudska prava i "homofobija", posvajanje i uskračivanje stvaranje života.
LJudsko je pravo da se normalno razvijaš, da imaš jesti piti i učiti. Kad skreneš s puta stariji te trebaju vratiti na ispravan. Tu su mnogi zakazali.
Homofobija je krivi izraz jer ljudi nisu u strahu od gay popualcije zato što ju ne podržavaju, osim ako su u strahu da će popilacija nestati njihovim rastom. Ali opet neznate što drugi misle pa je neispravno koristiti taj termin.
Usvajanje djece od gay parova je još već ne odgovornost. Oduzeti pravo djetetu da ima majku i oca. Djete treba oba spola za pravilni razvoj. Što je spravom djeteta? I jesmo li ih u startu zanemarili kada im dopuštamo da se deklariraju kao gay bez da smo im pomogli na pravi način? Također je li ispravno da si gay osobe uskrate ljepotu stvaranja života zbog sebičnosti, jer žele zadovoljiti svoje primitivne potrebe.
Da moguće je da neko razvije ljubav prema istom spolu ali nije normalno iz gore navedenih razloga, i opet je sebično uskratiti sebi i partneru da imaju svoje djete.
Stoga ne treba poticati gay osobe i treba im pružiti pomoč i vratiti ih na pravi put.
Društvo je zakazalo, a još više propada podržavanjem gay propagande. Koja je uvjerila pojedine da je to ispravno i da ako to ne podržavaju da su zastarjeli u razmišljanju, a ustvari nisu uopće promislili dokraja o temi osim što su je površno pogledali i donjeli zaključak koji im je servirn preko privatnih medija koji imaju za cilj širiti dezinformacije i laži prilagođene za masu da ih povjeruje bez dubljeg razmišljanja.
Nisam možda seve uspio obuhvatiti ali mislim da sa dovoljno razjasnio problematiku. Hvala.
BTW djeljenje negativnih glasova je isto na jedan način uvredljivo iako sam ja naučio to ignorirati, neistomišljenike i one koji slijepo prate mainstream informacije i dezinformacije. Pri tome ne mislim da su svi takvi ovdje, da se ne bi uvrijedili. Stog prijedlog je administratorima da isključe negativno glasovanje, jer se zlorabi i olako koristi za krivu svrhu tipa neslaganja s suprotnim mišljnjem. Pozitivni uvjek mogu ostati za one koji su dobili pohvali rade pomaganja drugim članovima i slično. Doduše ne očekujem da će se prijedlog prihvatiti kao što nije ni na MK, bez uvrede.
Možda sam malo u predhodnim komentarima bio negativan, svi smo kad se damo isprovocirati kad vidimo negativno stanje zemlje.