31.07.2019 | 00:30
Možeš koristiti obje grafičke, ali GT 120 staje na High Sierri, a Mojave pak mora imati RX 580. I onda je problem što je pitanje hoće li Mojave znati izignorirati GT 120 koji je aktivan u stroju i da koristi samo RX 580. Rekao bih da bi ga to zbunilo i da neće raditi, ali nisam probao. Dakle, moraš ostati na High Sierri ako želiš GT 120 i RX 580 u isto vrijeme.
Možeš naravno imati i Windowse, ali je to zeznuto podesiti jer su oni glupi i često pucaju ako imaš dva različita drivera - od AMD-a i NVIDIA-e, sve se sroka (moje iskustvo, ali možda je bilo nešto specifično za moju konfiguraciju).
Bottom-line: ne treba ti GT 120, možeš na stroju imati samo RX 580 s Mojave i Windowse na drugom disku i to radi provjereno (imam takav setup na dva stroja).
Ne treba ti boot-screen da bi se selio s Windowsa na Mac i obrnuto. Najlakši combo je s Windowsima 7 za koje Boot Camp lijepo radi i može odabrati Macov Startup disk u control panelu na Windows strani, ali taj disk mora biti na SATA busu, dakle ne možeš odabrati NVMe iz Windowsa. Ako ti je Mojave na NVMe, onda napraviš jedan "međudisk" na SATA busu i kada skokneš u njega, onda od tamo možeš birati dalje.
@Soffoklo - svi ovi boot manageri uglavnom ne rade kada je u pitanju non-boot-screen GPU jer ne dobiju priliku da se dignu. Ima načina da se natjeraju, ali je to živi užas s isključenjem SIP-a u nekim akrobatskim kombinacijama, što za moj račun nema smisla, a nema niti potrebe, ova "ruska" rješenja s CMD+OPT+P+R rade ok kada baš treba.