10.11.2017 | 07:28
zabac kaže:
Svašta bi bilo zgodno. I mislim kako je lakše nositi bankovnu karticu nego telefon, a još lakše par kuna.
Gledam one kaj trče na s debilnom futrolom na nadlagtici, pa mi ide po glavi da u nju stane valjda 100kn za pivu-dvije poslije trčanja.
Na ovo sam mislio. Ipak je preseravanje.
Žabac, kada sam ja trčao, onda sam iPod touch ili iPhone držao u pederuši. I uvijek si mislio kako bi mi tako nešto JAKO dobro došlo. Jer se trčeči oznojiš kao svinja (barem ja), a ovo su osjetljive stvari i moraš ih imati na sigurnom: da ih svaki tvoj trčeći korak ne može izbaciti na cestu, a opet ne u džepu zatvorenom
ciferšlusom jer će se zapariti od tvoje temperature (na prošlim iOS uređajima to bi ti obojilo narančasto dno 3.5 jacka za sluške i svaki bi serviser mislio da je bio u vodi, pa bi izgubio pravo na jamstvo, sve da ga imaš. To je tada bio Apple-ov fail safe protiv vlage).
Ima to smisla. Na ruci je - lijevoj - da desnom možeš prčkati po izmjeni pjesama i slično...
Mada postoji verzija i za ljevake. Naravno, uređaj ti je stalno na zraku, a opet "sleeve" dovoljno zaštiti mob da sve da padneš - nećeš ga strgati jer bi to trebao biti takav pad da pogodiš tlo baš vanjskim dijelom lijeve nadlaktice.
Male su šanse za to, jer čovjek pri padu refleksno stavlja ruke naprijed da ublaži pad i spriječi udarac buljom u tlo. Jedino da trčiš brdskom stazom nizbrdo, padneš i počneš se kotrljati. Onda, pitaj Boga šta bi bilo. Tako sam i sam jednom ljosnuo, nisam dovoljno dignuo nogu i zakačio sam vrškom tenisice korjen drveta. A dan prije padala kiša. Kukulele...
K'o čudovište iz močvare sam doma doš'o.
Trkači sve to znaju.