17.10.2014 | 21:59
Yosemite instaliran na iMac mid 2010. Prvo sam na iPhone uključio iCloud Drive, a onda i na iMacu i sve se sinkronizira ok. iCloud Drive na iMacu nije odmah pokazivao sadržaj mape nego tek nakon otprilike sat vremena. Preuzimanje poziva sa iPhonea radi ok i na iMacu i na friško nadograđenom iPadu. Eto, sad se i s iPada mogu obavljati telefonski razgovori
Handoff na iMacu ne radi jer je starija generacija i ne može se uključiti.
Dark menu isprva nije radio, dapače srušio mi je Finder koji se brzo oporavio. Ponovo probao nakon restarta i sad je ok, premda me baš i ne privlači.
Sve aplikacije rade uredno pa čak i omraženi Parallels 8 barem u načinu u kojem ga ja koristim da su mi windoze u svom prozoru i jedino s dozvolom da vide diskove priključene na iMac.
Viber je bio onemogućen za pokretanje, ali nakon instalacije najnovije verzije radi ok.
Filewrangler koji mi je prestao raditi pod Mavericksom sada je opet oživio pod Yosemitom, a nisam ga nadograđivao neko vrijeme jer je kupljen preko App Storea, a od tamo je nestao!
Uspio sam zadržati i stariju verziju iMoviea i ona radi ok pod Yozom, pa čak i iDVD koji se već odavno ne obnavlja.
Komunikacija sa Netgear NASom je i dalje odlična kao i sa Canon mutifunkcijskim uređajem i WD diskovima.
Toliko za sada.